ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

După ce a PROVOCAT un SCANDAL URIAŞ, Mihaela Rădulescu este OBLIGATĂ de ProTV să facă acest lucru

La trei zile după ce i-a etichetat pe oamenii cu altă orientare sexuală drept „anormali” şi a declanşat un scandal naţional, Mihaela Rădulescu şi-a cerut scuze oficial.

Avatar

Publicat

pe

La trei zile după ce i-a etichetat pe oamenii cu altă orientare sexuală drept „anormali” şi a declanşat un scandal naţional, Mihaela Rădulescu şi-a cerut scuze oficial. Surse apropiate vedetei au dezvăluit, pentru „ring”, că jurata de la „Românii au talent” a făcut pasul înapoi forţată de ProTV, la presiunea sponsorului principal, Telekom România.

Potrivit aceloraşi surse, Mihaela nu e la prima abatere, iar ProTV a fost atenţionat de sponsorul principal al show-ului să evite situaţiile care ar putea prejudicia imaginea brandului Telekom România.

„Sponsorul susţine show-ul, nu o anumită vedetă, dar nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă şi la tot ce are legătură cu emisiunea în cauză. Sponsorul nu susţine genul acesta de ieşiri”, au explicat, pentru „ring”, surse oficiale apropiate discuţiilor.

Nu vor mai fi derapaje la „Românii au talent”

Discursul homofob al Mihaelei Rădulescu n-a fost trecut cu vederea de Telekom chiar dacă a avut loc în afara show-ului ProTV. Compania germană a demarat discuţiile cu postul de televiziune după dansul lasciv prin făină şi sărutul pe care vedeta de 45 de ani i l-a oferit unui concurent de 24 de ani.

„În urma incidentelor din ediţiile trecute, au fost discuţii între Telekom şi ProTV, iar producătorii emisiunii au asigurat sponsorul că totul va continua mult mai moderat şi că nu vor mai exista derapaje. Acum, că Mihaela şi-a cerut scuze, a fost evitat prejudiciul pe partea de imagine. ProTV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor”, au precizat sursele menţionate.

Advertisement

„Scuze tuturor celor care s-au simţit ofensaţi!”

Între a-şi pune cariera în pericol şi scandal, Mihaela a ales banii şi scuzele: „Îmi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atât prieteni dragi, cât şi persoane pe care nu le cunosc şi s-au simţit ofensaţi de vorbele mele. N-am avut nicio clipă intenţia de a-i jigni sau de a-i discrimina, aşa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin acţiunile şi declaraţiile mele în viaţa publică sau privată. Alegerile pe care le face fiecare în viaţa personală nu trebuie să fie subiectul unor astfel de dezbateri şi îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris”.

Dă vina pe fiul ei de 11 ani pentru răbufnire

Pe de altă parte, Mihaela se justifică şi se autovictimizează: „Ce am spus ţinea mai mult de postura mea de mamă de băiat, care încă nu s-a lămurit care e cea mai onestă şi legitimă explicaţie de dat unui copil de 11 ani când te întreabă de ce se sărută doi bărbaţi pe stradă. (…) Ce a urmat a fost regretabil şi grotesc. M-am văzut pusă la un stâlp al infamiei care încalcă toate drepturile mele… de om, de femeie, de mamă, de român. Şi pe cele legale, şi pe cele… pur umane”.

Comunitatea LGBT a protestat paşnic, marţi seară, în faţa sediului ProTV, pentru 15 minute, faţă de declaraţiile Mihaelei Rădulescu.

„Nu mă interesează gura lumii când e vorba strict de inima mea. (…) Indiferent de ceea ce ne face diferiţi, tot din iubire suntem făcuţi, tot iubire căutăm, tot cu zâmbete şi lacrimi arătăm ce simţim… Ceea ce ne face atât de egali.” MIHAELA RĂDULESCU

„Ca orice mamă normală din lumea asta, vreau binele copilului meu. Lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie… ca mamă care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv.” MIHAELA RĂDULESCU

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *