ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Dinamo, cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din campionat

Dinamo are un joc frumos, combinative, cu pase multe

Avatar

Publicat

pe

Dinamo are un joc frumos, combinative, cu pase multe. Nu mai iese din apărare aruncând mingea în față la disperare, ci prin pase laterale, care par calme, realizate pe baza unor combinații învățate și practicate intens la antrenamente.

În ciuda acestei fotbal frumos, rezultatele au început să fie iar dezastruoase, după un început care dădea speranțe fanilor dinamoviști.

La egalitate cu U Craiova 1948

Iar în acest moment, situația reîncepe să fie disperată pentru echipa alb-roșie. Are 24 de goluri primite în 13 etape, la egalitate cu Universitatea Craiova 1948.

Situația este și mai îngrijorătoare la celălalt capitol: atacul. În anii de glorie, Dinamo era cunoscută drept o echipă extrem de ofensivă, care marca mult, în multe cazuri cel mai mult din campionat.

Fosta glorie a lui Dinamo, Cornel Dinu, spunea că filosofia echipei din Ștefan cel Mare este să ”marcheze cu un gol mai mult decât adversarul”.

Fără goluri

Acum nu mai marchează aproape deloc, Dinamo având 8 goluri marcate, mai puțin și decât Botoșani-ul, care se află pe ultimul loc și care nu are nicio victorie. După egalul cu CFR (1-1), s-a speculat intens că Dinamo este pe punctul de a-și reveni, dar înfrângerea de la Sibiu pare să spulbere orice speranță.

Advertisement

Urmează un meci, care, teoretic, ar trebui să fie mai accesibil, întrucât întâlnește pe Poli Iași, altă nou-promovată, care este pe locul 9, în acest moment, cu 15 puncte.

Citește în continuare
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Adi

    octombrie 23, 2023 at 2:53 pm

    Cea mai slaba echipa din campionat. retrogradeaza iar, acum sta 10 ani in b

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *