ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Retrogradează Dinamo? Dragomir are răspunsul. „Burcă e prieten cu conducerea”

Avatar

Publicat

pe

Dumitru Dragomir nu a venit cu vești bune pentru Dinamo. „Oracolul din Bălcești” este de părere că formația din Ștefan cel Mare ar putea retrograda din nou.

Dinamo traversează o perioadă extrem de slabă și ocupă penultimul loc în campionat, cu doar 8 puncte în 11 partide. Dumitru Dragomit nu a venit cu vești bune pentru clubul din Ștefan cel Mare și nu exclude varianta ca echipa lui Ovidiu Burcă să revină în eșalonul secund la finalul sezonului.

Retrogradează Dinamo? Dragomir are răspunsul. „Cu părere de rău îți spun că s-ar putea să da”
Dinamo a înregistrat 4 înfrângeri și o remiză în ultimele 5 meciuri în toate competițiile. Îngrijorător este faptul că formația din Ștefan cel Mare a pierdut ultimele 4 meciuri din campionat, fără să marcheze.

Rezultatele modeste înregistrate de „câini” l-au făcut pe Ovidiu Burcă să vorbească despre demisie. Dumitru Dragomir nu exclude posibilitatea ca Dinamo să retrogradeze. Fostul șef al LPF i-a oferit un sfat antrenorului.

„(n.r. retrogradează Dinamo?) Cu părere de rău îți spun că s-ar putea să da. S-ar putea să da. Botoșani o să vină iar pe turnantă. Nu-i bine pentru Dinamo. Campionatul e dur anul ăsta, destul de dur. Nu-i văd bine.

I-aș recomanda lui Burcă să nu mai răspundă în presă la orice. Devine ca mingea, o lovește când unul, când celălalt”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Advertisement

Dumitru Dragomir, verdict în cazul demiterii lui Burcă: „E prieten cu conducerea”

Ovidiu Burcă a intrat în topul celor mai longevivi antrenori de la Dinamo în secolul 21. Totuși, perioada pe care o traversează acum antrenorul în Ștefan cel Mare nu este foarte liniștită. Dumitru Dragomir nu își face probleme.

„Oracolul din Bălcești” este convins că Ovidiu Burcă nu va fi demis pentru că este „prieten cu conducerea”. În final, Dragomir l-a lăudat pe Ovidiu Burcă pe care îl consideră un antrenor de calitate.

„Nu el e vinovat (n.r. Ovidiu Burcă). Eu nu l-aș da afară. Dacă te iei după Dinu, Dinu are dreptate în multe lucruri, este într-adevăr un om priceput. Burcă trebuia să se mai consulte și cu Dinu (n.r. Cornel) din când în când.