ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Adrian Mititelu este în ALERTĂ! Derby-ul FC U Craiova – Dinamo îi creează temeri

Adrian Mititelu este temător înaintea derby-ului FC U Craiova – Dinamo, vineri, 2 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga.

Avatar

Publicat

pe

Adrian Mititelu este temător înaintea derby-ului FC U Craiova – Dinamo, vineri, 2 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga. Oltenii caută să iasă din criză cu o victorie împotriva penultimei clasate. Totuși, finanțatorul din Bănie este convins că echipa lui Zeljko Kopic le va pune foarte multe probleme.

Adrian Mititelu, în alertă înainte de FC U Craiova – Dinamo: „Eu nu-i văd retrogradați”

FC U Craiova nu se regăsește de la revenirea SuperLigii. Formația antrenată de Giovanni Costantino a pierdut la limită primele dueluri ale anului cu Rapid (3-4) și Farul Constanța (0-1), iar Adrian Mititelu a luat „foc”. Omul de afaceri din Bănie este precaut înaintea confruntării cu Dinamo.

„Foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi.

După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea. Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc.

Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Pro TV.

„În tur am avut noroc cu ei. Au pierdut meciuri pe nedrept”

FC U Craiova a coborât până pe locul 11 în clasament după eșecurile din primele etape ale anului. Nici la Dinamo situația nu este roz. Echipa lui Zeljko Kopic a pierdut, tot la limită, derby-urile cu Petrolul (0-1) și Rapid (1-2) și ocupă penultimul loc, cu doar 16 puncte în 23 de partide.

Advertisement

În tur, FC U Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, însă Adrian Mititelu susține că echipa sa a avut noroc. Cele două rivale s-au întâlnit și în faza grupelor Cupei României și meciul s-a terminat la egalitate (1-1).

La derby-ul cu Dinamo, FC U Craiova nu se va putea baza pe Baeten și Chițu (suspendați) și nici pe van Durmen (accidentat). „Uitați-vă câte meciuri au pierdut pe nedrept (n.r. Dinamo). Chiar și noi când i-am bătut la București cu 1-0 am avut și noroc cu ei.

Baeten are patru galbene, Chițu are patru galbene, van Durmen este accidentat, avem foarte multe piese importante care nu joacă. Sunt jucători foarte, foarte grei care lipsesc. Baeten și Chițu sunt jucători care, acasă, sunt letali!”, a spus Adrian Mititelu.