ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: „Înainte să MOARĂ, aş fi vrut să-i spun TE IUBESC tatălui meu”

Este celebru, este pe val, a fost luat sub aripa ocrotitoare a lui Smiley, dar viaţa sa ascunde poveşti dramatice

Avatar

Publicat

pe

Este celebru, este pe val, a fost luat sub aripa ocrotitoare a lui Smiley, dar viaţa sa ascunde poveşti dramatice. Dacă i-ai privi zâmbetul, n-ai spune că s-a chinuit şi că a trăit cot la cot cu umilinţa.

Era cunoscut înainte de selecţia naţională a Eurovisionului, dar concursul l-a făcut celebru. Cum spunea maestrul Dem Rădulescu: nu confundaţi noţiunile celebritate şi popularitate. Unii rămân în istorie, şi alţii nu rămân nicăieri. Prefer să cred că Cezar Ouatu se încadrează în prima categorie, a celebrităţilor din lumea muzicii româneşti. Alţii sunt populari, sunt la modă, dar nu vor rămâne în istoria muzicii.

Cezar Ouatu îşi explică ORIENTAREA SEXUALĂ

Cel alintat „The Voice” şi-a deschis sufletul, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, şi a vorbit în premieră despre relaţia cu tatăl său care, din păcate, s-a stins mult prea devreme. Acum câteva zile, Florin, tatăl lui Cezar, ar fi împlinit 64 de ani. Cântăreţul a surprins cu o declaraţie pe care unii au înţeles-o greşit. „La mulţi ani eterni”, i-a urat Cezar părintelui său. Câştigătorul selecţiei naţionale pentru Eurovision 2013 a explicat relaţia unică pe care o avea cu tatăl lui şi de ce a ales această urare. „Regret că nu i-am spus mai des că îl iubesc. Am rămas cu zâmbetul lui. Aşa l-am lăsat…şi aşa vreau să rămână, cu acea imagine. Era un om frumos din toate punctele de vedere. El ştie că-l iubesc. Poate am făcut economie în a-i spune cât îl iubesc, dar îi duc numele mai departe pe toate scenele. Asta mă face să mă simt împlinit”, a declarat Cezar Ouatu.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/219069/DEZVALUIRI-CUTREMURATOARE-Inainte-sa-MOARA-as-fi-vrut-sa-i-spun-TE-IUBESC-tatalui-meu-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *