ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Catrinel Menghia, IDILĂ în secret

Avatar

Publicat

pe

Veste tristă pentru admiratorii top-modelului. Dacă până acum sperau să aibă o şansă să-i cucerească inima, Catrinel Menghia a făcut public că şi-a găsit jumătatea, fiind în prezent mai fericită ca oricând… Frumoasă, celebră şi bogată, Catrinel Menghia a păstrat discreţie maximă asupra vieţii ei amoroase de după divorţul de impresarul italian Massimo Brambatti. Chiar dacă nimeni n-ar fi băgat mâna în foc că e singură singurică, ea s-a ferit să fie surprinsă în ipostaze ce ar fi dat naştere suspiciunilor referitoare la o posibilă idilă.

Surse din preajma lui Catrinel spun că atitudinea ei nu a fost determinată doar de discreţie, ci mai degrabă de nişte „afaceri” încă nefinalizate cu fostul soţ care, gelos din fire, n-ar fi fost deloc încântat să o vadă în braţele altor bărbaţi. Aceleaşi surse mai spun că frumoasa româncă a oferit mereu surprize cu iz sentimental, ea nefăcându-şi publice relaţiile decât după ce a avut certitudinea unei legături de durată. Se iubesc de un an Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când Catrinel Menghia a mărturisit că nu mai e singură.

Vedeta a postat pe pagina ei de socializare o fotografie în care îşi sărută pasional iubitul şi alte câteva imagini în care apare în compania lui, comentând scurt: „Sunt fericită!”. Tot Catrinel a mărturisit că fericirea ei nu ţine de ieri, de azi, ci în curând se pregăteşte să sărbătorească un an de relaţie. Nu e el. Sau el e oare? Chiar dacă vedeta nu a dat niciun detaliu despre cel care i-a furat inima, asemănarea tânărului cu celebrul paparazzo italian Fabrizio Corona nu a trecut neobservată. De altfel, în primăvara anului trecut, Fabrizio a însoţit-o pe Catrinel într-o vizită scurtă în România.

Atât presa din România, cât şi cea din Italia au scris că ei ar avea o relaţie amoroasă, lucru pe care ea l-a negat iritată: „Trebuie să existe o limită între bârfă şi poveştile inventate. Ar fi grozav ca presa să nu-mi mai asocieze numele cu persoane care luptă să-şi îmbunătăţească imaginea publică”, spunea Catrinel Menghia la vremea respectivă. 2011 e anul în care Catrinel Menghia i-a spus adio soţului ei. „Ne-am născut cu acest dar, frumuseţea, însă asta nu înseamnă că suntem perfecte.”, CATRINEL MENGHIA


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *