ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce Alessia, fiica celebrului Ilie Năstase, nu a vrut să joace tenis

Avatar

Publicat

pe

Alessia Năstase are doi părinți celebri, Ilie și Amalia Năstase, dar nu este atrasă de nici una din carierele acestora. Tânăra este pasionată de artă.

Alessia și Amalia Năstase au fost invitate la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, în această dimineață. Deși mama ei este un bun comunicator și specialist în PR, tânăra a părut emoționată și stingerită să spună lucruri despre ea.

De ce Alessia, fiica celebrului Ilie Năstase, nu a vrut să joace tenis

Prezentatorii emisunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, au întrebat-o pe Alessia cum de nu a fost atrasă de tenis cu un tată campion la acest sport. ”Era prea mare presiunea. Dacă nu aș fi avut talent?”, a răspuns Alessia (17 ani). Adolescenta a vorbit foarte frumos despre tatăl ei și cu mult respect, semn că legăturile dintre ei sunt foarte strânse.

Alessia Năstase este pasionată de artă, iar Ilie Năstase și fosta sa soție, Amalia, și-au ajuta fiica cu tot ce au putut pentru ca aceasta să-și îndeplinească visul.

Alessia Năstase a avut prima ei expoziție de artă la 17 ani

”Este un lucru bun că se implică și că face treaba asta pentru ea. Îi doresc multă baftă și sunt foarte mândru de ea. Cred că ea s-a ghidat mult și după cartea mea, pentru că văd poze de acolo. Sper să ajungă artistă, așa cum își dorește ea. Să facă ce îi place. De mică avea talent. Avea un profesor de desen care venea și făcea lecții cu ea”, a spus Ilie Năstase, invitat de onoare la prima expoziție de artă a Alessiei. Alături de el a stat să privească tablourile Alessiei și Ion Țiriac, prietenul lui de o viață.

Advertisement

Ilie Năstase are mai mulți copii

Amalia și Ilie Năstase au format un cuplu timp de 14 ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate, așa că în 2010 spre surprinderea tuturor cei doi au divorțat. Împreună au două fete, pe Alessia, în vârstă de 17 ani, și pe Emma, de 14 ani.

Amalia a declarat că păstrează o legătură foarte strânsă cu Ilie Năstase de dragul fetelor, relație care se bazează pe respect. De asemenea, și relația dintre Ilie și cele două fete ale lor este una foarte strânsă. Amalia a spus că ea îl respectă foarte mult pe fostul său soț și că a avut foarte multe de învățat din mariajul cu el.

Ilie Năstase a fost primul om care a scos-o din țară și a dus-o din Rahova la Paris. Acum trăiește alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de trei ani.

De-a lungul timpului, Ilie Năstase a avut relații cu mai multe femei celebre. Cu prima soție, modelul belgian, Dominique Grazia are o fetiță, Nathalie. În anul 1984, Nasty s-a căsătorit cu Alexandra King. Atunci a adoptat un băiat și o fată. A urmat căsătoria cu Amalia Teodosescu. Împreună au două fete, Alessia și Emma Alexandra.

În 2010 s-au despărțit, iar fostul jucător de tenis s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. A urmat un nou divorț, iar în acest moment este însurat cu Ioana Simion.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *