ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Orlando Bloom şi Katy Perry au dat o avere pe o vilă din California.

Actorul englez Orlando Bloom și logodnica lui, superstarul de muzică pop Katy Perry, originară din Santa Barbara, au plătit 14,2 milioane de dolari pentru o vilă de lux din orașul Montecito, California, notează Variety.

Avatar

Publicat

pe

Actorul englez Orlando Bloom și logodnica lui, superstarul de muzică pop Katy Perry, originară din Santa Barbara, au plătit 14,2 milioane de dolari pentru o vilă de lux din orașul Montecito, California, notează Variety.

Proprietatea, cu grădină, teren de tenis și piscină, are o suprafață de 3 hectare (9 acri) și este situată la poalele dealului Santa Ynez, cu vedere la ocean.

Conform actelor, proprietatea a fost cumpărată de către Perry și Bloom de la omul de afaceri C. Robert Kidder, fostul CEO al Chrysler și, de asemenea, fostul director executiv la Duracell.

Evaluată inițial în primăvara anului 2019 la aproape 20 de milioane de dolari, proprietatea a scăzut la puțin peste 16 milioane de dolari, înainte ca Perry-Bloom să obțină o reducere suplimentară.

În final, cei doi au cumpărat proprietatea pentru suma de 14,2 milioane de dolari.

Kidder și soția sa, Mary, au deținut proprietatea timp de peste 20 de ani și au păstrat cu grijă o mare parte din spiritul original al proprietății.
Complexul, proiectat de Edwards și Plunkett, a fost construit în 1934 și a fost ulterior renovat de către arhitectul-pionier Lutah Maria Riggs, prima femeie numită vreodată Fellow of the American Institute of Architects.

Compus din patru parcele de teren separate, dar adiacente, complexul închis este accesat printr-o alee excepțional de lungă, aliniată cu stejari, care se întinde până la casa principală, o vilă mediteraneeană cu trei etaje.

Advertisement

Dincolo de intrarea rotundă a casei, există camere de zi grațioase, cu podele din lemn de esență tare și decor neutru liniștitor. Camera de zi oferă cinci seturi de uși care se deschid către o terasă largă din cărămidă umbrită de stejari antici.

Orlando Bloom şi Katy Perry se vor stabili în această vilă nou cumpărată, iar casele pe care le dețin în Los Angeles le vor vinde. Perry a listat o vilă din Beverly Hills la 8 milioane de dolari şi mai deţine o casă în zonă, cumpărată în 2017 pentru 18 milioane de dolari. De asemenea, Bloom încearcă să îşi vândă casa din Beverly Hills de aproximativ doi ani.Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *