ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Dansez pentru tine”: Care sunt STILURILE de dans din prima ediţie

Freestyle şi vals sunt stilurile de dans pe care concurenţii din prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii vor păşi pe ring

Avatar

Publicat

pe

Freestyle şi vals sunt stilurile de dans pe care concurenţii din prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, ce va debuta vineri, la ora 20.30, la Pro TV, vor păşi pe ring, informează televiziunea.

„Trăieşte-ţi visul”, îndeamnă cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, iar concurenţii se pregătesc să facă, vineri seară, cunoştinţă cu telespectatorii Pro TV. Nesfârşite ore de repetiţii, coregrafii care mai de care mai spectaculoase, muzica live de bună calitate şi decoruri de poveste se aştern în faţa telespectatorilor ProTV, unde rege peste serile de vineri va fi dansul.

Oameni puşi la încercare de viaţă de când se ştiu, luptători cu visuri puternice, pentru care ar face orice să le vadă devenite realitate, alături de opt vedete îndrăgite, intră în cursa pentru marele premiu, de 60.000 de euro, pus la bătaie în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Pentru Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii, ziua de vineri va reprezenta o dublă sărbătoare. Nu doar că începe un nou sezon al emisiunii, ci este şi ziua în care împlineşte 46 de ani. „Mi-e dor de atmosfera de la «Dansez pentru tine» şi de colegii mei.

„De-abia aştept să înceapă”

De-abia aştept să înceapă cel de-al 14-lea sezon, pe 18 octombrie, chiar de ziua mea”, a mărturisit Ştefan. Şi Iulia Vântur este nerăbdătoare să înceapă noul sezon. „Înainte de fiecare sezon mă încearcă anumite emoţii. E la fel ca reîntâlnirea cu un prieten drag – de-abia aştept să simt energia din platou, să interacţionez cu noii concurenţi, cu toată echipa, cu invitaţii”, a spus Iulia.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore şi Dima din LaLa Band, sportivii Falemi Nana şi Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei se pregătesc moral alături de partenerii lor pentru marea întâlnire cu publicul, momentul în care telespectatorii Pro TV vor afla poveştile lor de viaţă impresionante şi vor vedea cum repetiţiile de zile întregi se transformă în spectacol de primă clasă.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/222897/-Dansez-pentru-tine-Care-sunt-STILURILE-de-dans-din-prima-editie

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *