ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Gabi Cristea, prima VACANŢĂ cu noul IUBIT! A pus ochii pe o insulă EXOTICĂ (VIDEO EXCLUSIV)

Avatar

Publicat

pe

Nu mai este niciun secret că Gabi Cristea iubeşte din nou. Vedeta TV are o relaţie cu colegul de serviciu Tavi Clonda, solistul trupei care cântă chiar în emisiunea moderată de Gabriela la Kanal D. Deşi sunt împreună de foarte puţin timp, Gabi se gândeşte la o vacanţă în doi, departe de ochii indiscreţi. Iar când ea spune departe, vorbim de mii de kilometri. Prezentatoarea TV vrea să-l ducă pe Tavi într-o insulă exotică, locul după care tânjeşte de mult timp.

Chiar dacă a fost căsătorită ani buni cu Marcel Toader, el nu i-a îndeplinit această dorinţă. Fiindcă programul celor doi este atât de încărcat, vacanţa ar putea fi planificată abia pentru sfârşitul anului. „Mă gândesc deja la sărbătorile de iarnă. Eu mi-aş dori să merg câteva zile la căldură. E o destinaţie pe care îmi doresc de foarte mult timp să o vizitez. Este vorba despre insulele Maldive. Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă. Conform cântecului <<doi în unu>>, aş împăca şi capra, şi varza, adică aş merge în anotimpul care trebuie şi aş face şi sărbătorile acolo”, a declarat Gabriela Cristea, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Tot mai multe vedete din România aleg insulele Maldive pentru un concediu magnific. Deşi mulţi visează la acest Paradis aflat pe Pământ, puţini şi-l permit. Un sejur în Maldive la un hotel de patru stele te poate costa 2.000 de euro/persoană pentru şapte nopţi, în vreme ce la cinci stele suma atinge 5.000 de euro. Aceste preţuri nu includ transportul. Un bilet de avion Bucureşti-Doha-Maldive costă cel puţin 800 de euro. Drumul cu avionul până în Maldive durează aproximativ nouă ore, fără escale.
Insulele Maldive sunt situate în oceanul Indian, cuprind 23 de atoli şi se află la aproximativ 700 de kilometri de Sri Lanka şi 400 de India.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *