ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

CUTREMURĂTOR! Fratele copilului SFÂRTECAT de MAIDANEZI povesteşte ULTIMELE CLIPE de viaţă ale lui Ionuţ

Avatar

Publicat

pe

Amănunte şocante ies la iveală după audierea, de către procuror, a micuţului Andrei Anghel, fratele lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de câini la începutul lunii septembrie. Audierea lui Andrei Anghel de către procurorul criminalist Romulus Varga a avut loc, marţi după-amiază, în cabinetul unui psiholog, de faţă cu părinţii micuţului şi în prezenţa avocatului familiei, Virgil Papuc.

„Declaraţia celui mic a fost cât se poate de clară şi de concisă. Practic, Andrei ne-a surprins pe toţi pentru că părea să fie foarte convins de ceea ce susţinea. Acolo unde încercam să-i dăm detalii, el refuza cu vehemenţă şi spunea: «Voi nu ştiţi, eu ştiu cum a fost». Aşadar, copilul a fost foarte convins de ceea ce a povestit. Nu au existat foarte multe detalii, însă ceea ce a povestit a fost cât se poate de relevant pentru anchetă”, ne-a declarat, ieri, o foarte importantă sursă din anchetă.

Detaliile dezvăluite, în exclusivitate  sunt multe, interesante şi de-a dreptul… impresionante. Detalii de la „locul groazei”. Şi primul câine din haită care a atacat Sursa judiciară contactată de „ring” ne-a relatat că, de pildă, Andrei, de faţă cu procurorul şi psihologul, şi în prezenţa părinţilor săi, a lămurit foarte clar locul pe unde au ieşit din parc: „Nu prin spărtură (n.r. – cum se ştia până acum), ci „pe lângă gardul verde”.

Alte detalii interesante se referă la drumul prin povârnişuri şi hăţişuri spre „locul groazei”: locul unde i-au atacat câinii.

Sursa noastră spune: „După ce au coborât panta, Andrei spune că s-au oprit şi, în acel moment, au fost atacaţi de câini. Andrei a spus că primul care a apărut şi a atacat era un câine cu blana mai mult albă. Aşadar, cel care a atacat primul n-a fost şeful haitei (n.r. – câinele cel mare şi negru, „alintat” Ţiganu’), ci, probabil, cel mai credincios soldat din haită, adică cel alb. La un moment dat, acolo, pe drumul hoţilor, se face o vale ca un polonic. În acel loc spune Andrei că a rămas Ionuţ ţipând în timp ce era atacat de câini, iar el a fugit spre un gard (n.r. – gardul de la Bamboo), după care s-a întors, a găsit scările şi a fost dat afară în stradă de un bărbat şi dus la bunica lui de un alt bărbat, cu o maşină albă”.

„Andrei a povestit că, în zonă, era zgomot mult de la tăietorii de lemne”

Advertisement

Cel mai dramatic dintre detalii este cel în care Andrei i-a povestit procurorului cum Ionuţ, aflat în ghearele fiarelor care trăgeau cu colţii de el în toate părţile, ţipa după ajutor. Şi, deşi erau cel puţin patru persoane destul de aproape de acel loc, nimeni nu l-a auzit. Sau… aproape nimeni. Sursa judiciară citată ne-a mai declarat: „Andrei a povestit cum ţipa frăţiorul lui, Ionuţ, după ajutor. Dar nimeni nu a intervenit. Andrei a povestit că, în zonă, era şi zgomot mult de la tăietorii de lemne care erau acolo cu drujbele. Erau doi tăietori de lemne şi, în afară de aceştia, tot în zonă, erau şi doi pescari: un bărbat şi o femeie. Când a fost audiat, pescarul a declarat că a auzit un plânset de copil care nu i s-a părut un ţipăt de durere (n.r.- probabil că era plânsetul lui Andrei sau ţipătul de moarte al lui Ionuţ era atenuat de zgomotul drujbelor), dar ştiind că erau tăietori de lemne în zonă, nu şi-a făcut probleme”.

Ar fi putut tăietorii de lemne sau pescarii să-l salveze pe Ionuţ? Greu de crezut că, dacă l-ar fi văzut atacat de câini, nu ar fi intervenit.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *