ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arăta Neti Sandu acum 20 de ani. Are sau nu perucă vedeta de la PRO TV? FOTO

Avatar

Publicat

pe

Neti Sandu aduce în fiecare dimineață noi vești pentru cei care cred în previziunile astrale. Vedeta postului de televiziune Pro Tv este foarte îndrăgită. Mulți nu știu însă cum arăta în urmă cu 20 de ani, dar se grăbesc să spună că astroloaga poartă o perucă.

Cum arăta Neti Sandu acum 20 de ani

Neti Sandu și-a schimbat de-a lungul timpului stilul vestimentar și a dat dovadă că este o femeie stilată, devenind una dintre cele mai apreciate vedete ale postului Pro TV. Mulți oameni o îndrăgesc pentru veștile bune pe care Neti le aduce în fiecare dimineață la Horoscopul de la Știrile Pro TV, iar unii dintre ei o urmăresc încă de când s-a lansat televiziunea. Chiar dacă și-a schimbat look-ul, astroloaga nu a schimbat niciodată felul în care își aranjează părul. Probabil acesta este motivul pentru care unii s-au grăbit să afirme că Neti Sandu poartă o perucă.

„Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”, a declarat vedeta Pro TV la un moment dat.

În perioada în care era adolescentă, Neti Sandu purta părul mai lung. Ea a oferit detalii despre cum era la 18 ani, pe vremea când era studentă.

Neti Sandu, la 18 ani

„La vremea aceea eram puţin mai excentrică în felul în care mă îmbrăcam. În culori drapel, în culori tari, ruj tare cu contur. Mi se potrivea, dar nu se potrivea cu lecţiile pe care le făceam la şcoală”, a mărturisit astroloaga.

Un fapt ciudat este că data de naștere trecută în buletinul lui Neti Sandu este 24 noiembrie, deși vedeta s-a năcut în ziua de 25. „De fapt, m-am născut pe 25 noiembrie, dar în buletin e trecută data de 24”, a spus Neti.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *