ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată Patrick Bittman la 17 ani. Mesajul transmis de fosta parteneră a lui Dan Bittman

Avatar

Publicat

pe

A fost mare sărbătore în familia lui Dan Bittman. Celebrul cântăreț l-a sărbătorit pe fiul său mijlociu, care a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani. Patrick este un adevărat cavaler și seamănă destul de bine cu celebrul său tată.

Fiul mijlociu a lui Dan Bittman. Patrick, a împlinit 17 ani

Partnera lui Dan Bittman, extiera Liliana Ştefan, a scris cu această ocazie un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare pentru fiul său mijlociu.
“Astăzi e ziua lui. Face 17 ani. Şi mi se taie respiraţia numai când încerc să spun cât de bun, blând, înţelept, empatic este el. Copil balsam pentru suflet. Aşa e Patrick al meu. De ceva timp îi zic «Prinţul»”, a scris partenera lui Dan Bittman.

Dan Bittman i-a transmis toate cele bune fiului său, pe Facebook

În urmă cu doi ani, Liliana povestea într-un interviu că Patrick s-a lăsat definitiv de fotbal, pentru a se dedica studiului: ”Să ştii că ei cresc foarte repede. Vrea să se apuce de afaceri”, ne spunea celebra mămică. Patrick este fiul mijlociu al lui Dan Bittman şi al Lilianei Ştefan, cuplul având încă alţi doi băieţi, Alex (21 de ani) şi Mark Bittman (14 ani).

Și cântărețul a scris un mesaj scurt și la obiect pentru sărbătorit, tot pe Facebook. ”La mulți ani Patrick Noah Bittman,te iubesc,tata!”. Fanii săi l-au asaltat cu mesaje care mai de care mai frumoase.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *