ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată iubita lui Flick. Prima imagine cu cei doi împreună

Avatar

Publicat

pe

S-a aflat cum arată iubita lui Flick! Domnul Rimă, cum este cunoscut celebrul realizator de emisiuni de radio, și-a făcut publică relația pe care o are încă din primăvară cu o frumoasă domnișoară. Aceasta este cunoscută pentru frumusețea ei, reușind chiar să câștige câteva premii în domeniu.

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi

Celebrul realizator de emisiuni de la Radio ZU a trecut mult mai ușor prin pandemia de coronavirus. Izolat de colegii de muncă și de restul lumii, Flick nu s-a putut ține departe de frumoasa lui iubită, pe care a prezentat-o lumii întregi chiar duminică, 31 aprilie.

Cum putea Flick să-și prezinte marea iubire, altfel decât în stilul său caracteristic, adică printr-o rimă demnă de toată aprecierea. Acesta a scris pe o rețea de socializare: ”Mă bucur că timpul zboară, Să fim liberi iar aș vrea. Am rămas din primăvară, Cu o mască și cu ea”, a fost mesajul postat de Domnul Rimă, alături de care a postat o fotografie cât o mie de cuvinte.

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi

Denisa Hodișan a câștigat mai multe titluri de Miss

Flick! și iubita sa s-au fotografiat în mașină, purtând masca de protecție. Cei doi par foarte fericiți, iar urmăritorii de pe Instagram al lui Flick au remarcat acest lucru, adresându-i numai urări de bine.

Cea care i-a furat inima lui domnul Rimă este Denisa Hodișan, originară din Oradea, pe care o puteți vedea în Galeria Foto. Ea a câștigat mai multe premii datorită frumuseții sale, precum Miss Plante 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018. Tânăra ține foarte mult la silueta ei, demnă de invidiat și a transformat pasiunea pentru sport într-o meserie. Denisa Hodișan este antrenor și îi ajută și pe alții să-și modeleze corpul.

Advertisement