ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce boală rară suferă cântăreața Sia, cunoscută pentru hit-ul Chandelier

Avatar

Publicat

pe

Nimeni nu știa, dar viața lui Sia nu a fost tocmai ușoară, mai ales acum când aceasta a primit un diagnostic sumbru de la medici. Vestea pe care i-au dat-o specialiștii i-a schimbat viața definitiv. Cum se simte aceasta și de ce boală rară suferă?

De ce boală suferă Sia?

Cântăreața pop de origine australiană și-a șocat fanii cu o veste teribilă. Aceasta suferă de o boală care îi provoacă dureri mari cronice, relatează news.ro, potrivit BBC. Compozitoarea a publicat un mesaj pe o rețea de socializare în care a spus că are Ehlers-Danlos Syndrome (EDS), sindrom care cauzează dureri și oboseală extremă.

“Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să le spun celor care suferă de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este al naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”
Sia

Conform National Helth Service al Marii Britanii, există nu mai puțin de 13 tipuri de sindrom EDS, condiție care afectează în mod special țesutul conjunctiv din jurul corpului. Unele forme ale bolii sunt ușoare, dar altele pot fi chiar greu de suportat. Sia a fost asumată și sinceră și și-a recunoscut dependența sa de alcool și de medicamente din trecut, pe lângă anunțul făcut vizavi de diagnostic.

Sia a recunoscut de ce boală suferă

„Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”

Cântăreața are 43 de ani și este cunoscută datorită pieselor deosebite și cu un mesaj extrem de puternic pe care chiar ea și le scrie. De asemenea, este apreciată pentru viața discretă pe care a reușit să și-o păstreze atât de mult timp.

Până nu cu mult timp în urmă, nu mulți știau cum arată chipul acesteia, fiind mereu acoperit de peruci imense. Solista a lansat șapte albume de studio și cinci albume live, a fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy, iar în 1016 a lansat albumul „This is Acting”, un real succes.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *