ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce Delia nu ar fredona niciodată melodiile BUG Mafia. Ce legătură are asta cu Cheloo, după iUmor

Avatar

Publicat

pe

Delia pare să fi fost implicată, nu neapărat cu voia ei, într-o situație ușor delicată, cu colegii din lumea muzicală. În acest sens, artista a recunoscut și de ce nu ar fredona niciodată piesele băieților de la BUG Mafia, mai ales nu în public sau la vreo emisiune de la noi.

De ce Delia nu ar fredona niciodată melodiile BUG Mafia

Cântăreața a fost de curând prezentă într-un astfel de show, la radio, acolo unde a fost rugată de moderatorii Rusu și Andrei să îl imite pe colegul său de la iUmor. Vedeta a refuzat pe loc, dând și o explicație pentru toate acestea. Delia a mărturisit de ce a refuzat, spunând că deja îi are pe membrii trupei BUG Mafia s-au supărat pe ea, după ce le-a imitat o piesă. De atunci, nu au mai lăsat-o să le interpreteze nimic din repertoriul lor, arătându-se ofensați de abordarea Deliei asupra piesei lor.

Pentru că e o artistă cât se poate de versatilă și îmbină cu brio foarte multe stiluri, Delia a interpretat melodia „Străzile”, în primăvara acestui an, în studioul de la Kiss FM. A venit însoțită de trupa ei cu care a cântat câteva versuri live, plus refrenul piesei foarte cunoscute de la BUG Mafia. Artista cu un repertoriu impresionant nu a improvizat absolut deloc, având o variantă specifică ei.

Lucrurile nu par să fi fost pe plac din aceste considerente și a fost rugată să nu mai repete astfel de „experimente”. De aceea, când a mers de curând într-o emisiune radio, vedeta a refuzat complet să își imite colegul de la iUmor.

Ce spune delia despre colegul de la iUmor

Deși au existat câteva insistențe din partea moderatorilor pentru artistă, Delia aproape că nu și-a schimbat deloc părerea. În cele din urmă, vedeta a acceptat, însă i-a fost foarte dificil, pentru că rapperul are un timbru vocal nu tocmai ușor de imitat.

„Să știi că eu nu prea știu versuri de la BUG Mafia, știu doar refrenurile. Cheloo e greu de imitat, e greu. Pe Uzzi, de exemplu, pot să-l imit. Sunt voci imitabile și voci mai puțin imitabile. Vezi că s-au supărat pe mine că am cântat odată o piesă și nu mă mai lasă să cânt nimic. Nu știu de ce. Am cântat o piesă de la ei. Știu că nu este interzis să faci asta, dar nu toată lumea se bucură și nu vreau să deranjez pe nimeni“, a spus Delia, în cadrul emisiunii de radio „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *