ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată Meghan Markle în copilărie. Fotografii nemaivăzute cu soția Prințului Harry

Avatar

Publicat

pe

Imagini din copilăria și adolescența actriței Meghan Markle, devenită Ducesa de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry, au ajuns în atenția publicului. Deși, probabil, Meghan și-ar fi dorit să păstreze aceste amintiri foto doar pentru ea, pozele au fost făcute publice de unchiul ei.

Soția Prințului Harry, pe când avea 11 ani

Viața i s-a schimbat complet de când a intrat în familia regală britanică, iar de atunci Meghan a început să fie mult mai atentă la imaginea ei. Deși, până la relația cu Prințul Harry, era cunoscută publicului prin prisma posturii de actriță, în special de pe urma rolului său din serialul „Suits”, aceasta a ajuns și mai mult în centrul atenției după ce a ajuns Ducesa de Sussex. Unchiul actriței, Joseph Johnson (fratele vitreg al Doriei Ragland, mama fostei actriţe), a făcut, recent, publice mai multe fotografii care o surprind pe Meghan în perioada copilăriei și a adolescenței. Într-una din pozele, prezentate de dailymail.co.uk, Meghan apare la petrecerea sa aniversară de 11 ani, având-o alături pe mama ei, Doria. Energică, cu zâmbetul pe buze și cu o coafură afro, Meghan se bucura de anii copilăriei, departe de lumina reflectoarelor.

În altă poză, Meghan este surprinsă în perioada adolescenței, alături de bunica sa – Jeanette Johnson.

Meghan și Prințul Harry, părinții unui băiețel

În luna mai 2018, Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit, iar un an mai târziu cei doi au devenit pentru prima dată părinți. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este numele primului copil al cuplului regal britanic, Meghan Markle (devenită Ducesa de Sussex) și al Prințului Harry. Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *