ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Cum arăta Elena Băsescu, înainte de operațiile estetice. Transformarea este uluitoare

Elena Băsescu, numită de un jurnalist ”Paris Hilton a României”, a avut o ascensiune îndoielnică în politică, dar marcantă.

Avatar

Publicat

pe

Elena Băsescu, numită de un jurnalist ”Paris Hilton a României”, a avut o ascensiune îndoielnică în politică, dar marcantă. Tot marcante sunt și operațiile estetice pe care și le-a făcut, căci seria de modificări nu duce către natural și mai frumos. Nas, buze, coapse, transformarea este uluitoare.

Cum arata Elena Băsescu, înainte de operațiile estetice?

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost europarlamentar între 2009 și 2004 și fotomodel, dar economist la bază. Despre ea, Oana Lungescu, pe atunci reporter la BBC, a scris, în 1999, că ”viitorul politic al altei celebrități sexy apare mult mai îndoielnic”, referindu-se la cea pe care a numit-o ”Paris Hilton a României”. Conform jurnalistei, fata era în tinerețe ”mai interesată de petreceri decât de partidele politice”, iar ”videoclipurile cu gafele sale sunt hituri pe internet”.

Ioana și Elena Băsescu

De altfel, revista franceză ”L’Express” o descria ca fiind nevoită să facă față ”acuzațiilor de nepotism și incompetență alimentate de seria sa de gafe și greșeli gramaticale”, cea mai cunoscută fiind ”Poți să ai eșecuri, poți să ai și succesuri”. Mai mult, Alison Mutler, scriitor la Associated Press, a afirmat că ”Elena Băsescu țopăie pe catwalk, petrece în cluburi până la orele dimineții și mutilează gramatica”, arătând că un critic a comparat-o pe aceasta cu o păpușă Barbie. Acele vremuri sunt de mult apuse. S-a retras de pe scena politică și, până să aibă copiii, s-a ocupat numai de ea, însă într-un mod exagerat, din spusele multora.

Ce intervenții estetice și-a făcut?

Din 2005 și până azi, mezina familiei Băsescu și-ar fi operat coapsele pentru a scăpa de ”aripioare”, apoi nasul, care a trecut prin trei intervenții chirurgicale și buzele care au fost mărite în două rânduri. De asemenea, și-a făcut și tratamente pentru curățarea tenului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *