ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Băsescu îți explică ”statul paralel”: cum i-a dat de gol pe Ponta și Dragnea

Avatar

Publicat

pe

În cazul în care ai uitat că întreaga campanie a lui Liviu Dragnea a gravitat în jurul ”statului paralel”, Băsescu îți explică secretul din spatele acelui unicorn.


Băsescu a devenit foarte activ politic în ultimul an, iar acest detaliu i-a facilitat și obținerea mandatului de europarlamentar. În acelaști timp, fostul președinte a fost suficient de mult ancorat în viața politică de la noi, încât să-și permită să facă niște dezvăluiri care par verosimile. Cele mai noi dintre ele încearcă să lămurească două particularități care au făcut valuri în ultimii doi ani. Este vorba de statul paralel al lui Dragnea și de pozele acelea suspecte în care îi vedeam la aceeași masă pe Ponta, Dragnea, Kovesi, Maior, Coldea și nu numai.


În opinia lui Băsescu, Dragnea și Ponta formau statul paralel. „Este o trimitere către propaganda mincinoasă pe care Dragnea a făcut-o, susținut de Antena 3. Statul paralel, care nu există, pe Dăncilă nu am auzit-o să spună că există statul paralel. Statul paralel era creat prin puterea pe care o aveau cei de la K2. Din 2010 până în 2014, de două ori pe săptămână, la K2 (n.r.. unul dintre sediile SRI)- Maior, Coldea, Kovesi, Dragnea, Ponta, Dâncu și din spusele lui, Ghiță. Uneori erau întâlniri, tot acolo, Kovesi- antena CIA și SRI. Dacă discutăm de un stat paralel, ar trebui să căutăm acolo”, a spus Traian Băsescu, la B1 Tv.


În opinia fostului președinte, până și DNA-ul avea mai mari șanse să acționeze sub îndrumarea lui Dragnea, decât împotriva sa. „Mare ne-ar fi mirarea ca cei care urlau <> erau cei care decideau pe cine arestau, la K2. Dragnea și Ponta, care, discutând cu Kovesi, Maior și Coldea, probabil aflau informații asupra unor lideri vulnerabili și care urmau să fie luați de DNA. Își dădeau sfântul aprob și urmau operațiunile.

Așa îmi explic de ce țipau <, de fapt să își acopere ce făceau la K2. Întâlnirile oculte nu eu le aveam cu SRI și DNA, ci Dragnea și Ponta, mai venea și profesorul Dâncu pentru a-i lumina legat de viziunea despre viață și moarte în politică”, a mai spus Băsescu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *