ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fata lui Traian Băsescu, luată la mișto pe internet! Replica unui artist român

Avatar

Publicat

pe

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, a fost mai puțin în vizorul public de când a devenit mamă pentru a treia oară. Dar, dacă ar fi să ne luăm după ultimele poze făcute publice, arată la fel de superbă.

Fata lui Traian Băsescu, luată la mișto pe internet

Elena Băsescu a dispărut de ceva vreme din vizorul presei, mai ales de când și-a dedicat timpul celor trei copii pe care îi are acum, o fetiță, Anastasia, din mariajul cu Cătălin Gheorghe și doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, din mariajul anterior cu Bogdan ionescu. De curând Elena a postat pe instagram o poză alături de cei trei copilași, sortați, purtând haine din același material cu floricele. Materialul din care au fost făcute rochițele fetelor și costumașul celui mic, precum și rochia pe care Elena Băsescu a îmbrăcat-o a devenit imediat subiect de glume pe instagram. Printre cei care au făcut astfel de glume a fost și Costin Maticiuc, un prieten apropiat Elenei Băsescu.

Replica unui artist român pe marginea costumației

Costin Maticiuc, un apropiat al Elenei Băsescu, la postarea cu pricina s-a gândit să facă o glumă pe seama materialului folosit la crearea costumațiilor, acesta scriind, mai în glumă, mai în serios, pe instagram ”Sis, ți-ai făcut ceva și ți-a rămas material?”. Apropiații știu că și diva ține la glume și nu le i-a la modul personal, așa că i-a răspuns tot printr-o glumă lui Maticiuc, spnându-i ”Îți face sora ta o cămașă ca a lui Junior pentru Miami Bici’-part 2.”  De altfel fanii divei au savurat momentul dintre cei doi.

Elena Băsescu e mamă a trei copii: o fetiță, Anastasia, din mariajul cu Cătălin Gheorghe, alias Tomată’ și doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, din mariajul anterior cu Bogdan ionescu, poreclit Syda.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *