ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Apariție năucitoare a Elenei Băsescu. Cum a fost fotografiată acum, în cartierul milionarilor

Mamă a trei copii, EBA are o siluetă de invidiat, pe care a afișat-o, zilele trecute, în cartierul milionarilor.

Avatar

Publicat

pe

Mezina familiei Băsescu este din ce în ce mai provocatoare. Mamă a trei copii, EBA are o siluetă de invidiat, pe care a afișat-o, zilele trecute, în cartierul milionarilor.


Elena Băsescu, apariție năucitoare în cartierul milionarilor


EBA a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan, zilele trecute, în zona Dorobanți din Capitală. Nu doar superba mașină de lux a atras privirile trecătorilor, ci și fizicul atrăgător. Cu toate că a născut de trei ori în ultimii șapte ani, fiica fostului președinte Traian Băsescu atrage încă toate privirile bărbaților. EBA s-a oprit în cartierul milionarilor pentru a cumpăra un buchet de flori.


Ce intervenții estetice are


Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 40 de ani. Mezina familiei fostului președinte al României a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, EBA părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi pus în gând. Deși admirată fără rezerve, Elena Băsescu nu a fost niciodată mulțumită de felul în care arată, așa că a apelat de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru unele îmbunătățiri, dar prin părțile esențiale.


Buzele par să reprezinte principala neplăcere a sa, de vreme ce trece periodic pe la medic pentru injecții cu acid hialuronic. Părerea experților este că și nasul ei a suferit modificări, în imaginile recente părând mult mai mic, mai subțire și puțin ”în vânt”, comparativ cu primele apariții. De asemenea, și pomenții par mai proeminenți, dar, în absența unor declarații oficiale, medicii evită să spună clar dacă este vorba despre un lifting (ridicare) ori despre urmările unor injecții.

Tânăra mămică s-a luptat mult timp cu acneea. Stratul gros de fond de ten de altădată care îi acoperea obrajii în mai toate aparițiile publice ale sale aveau și rolul de a masca această imperfecțiune.


„Poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta”, declara, în 2015, medicul Călin Doboș pentru Click!

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *