ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Clejanii au mari probleme. Viorica nu și-a revenit complet și trebuie reparat și „gardul din gură

Avatar

Publicat

pe

Problemele în viața Clejanilor par să nu se mai oprească. Se țin lanț. De parcă nu a fost de ajuns scandalul iscat de Margherita, acum, Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă grea.

Starea ei de sănătate s-a depreciat și a creat mari probleme. Invitată în platoul emisiunii „Acces de Weekend”, solista a mărturisit ce a pățit. Viorica de la Clejani e slăbită vizibil. Prezentă în emisiune alături de soțul ei, Ionică, a povestit despre noile producții muzicale, dar și despre problemele de sănătate avute în ultima perioadă.

Momente dificile pentru Viorica de la Clejani

Solista a dezvăluit că a avut o intervenție chirurgicală la ochi, după ce medicii i-au pus diagnosticul de cataractă. Operația nu a fost una complicată sau cu riscuri, dar i-a creat destule neplăceri.

„Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate”, a dezvăluit Viorica din Clejani.

În afară de problemele cu ochii Viorica de la Clejani a recunoscut că va trebui să scoată mulți bani din buzunar și pentru alte probleme. I s-a distrus dantura, iar acum trebuie să și-o repare.„Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv”, a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Margherita se droghează și face probleme familiei

Amintim că familia Clejanilor a trecut prin probleme grele. Fiica, Margherita, care a fost dovedită că se droghează, a reușit să provoace mari turbulențe. Ea a fost prinsă sub influența substanțelor halucinogene și risca chiar și închisoarea. Scandalul a degenerat după ce s-a aflat că și fratele ei a avut de-a face cu drogurile.

Advertisement

Deși susținea că e „curată”, a urmat un episod violent în care Margherita a agresat angajatele unei agenții imobiliare. Tânăra ar fi avut câteva cuvinte dure și la adresa jurnaliștilor și s-a lăudat că ar lucra în poliție. În acest caz, are un al treilea dosar de cercetare penală, în mai puțin de două luni.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *