ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ioana Maria Moldovan a povestit cum i-a influențat viața numărul 13. „Am primit cea mai emoționantă veste”

Avatar

Publicat

pe

Ioana Maria Moldovan este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv. După mulți ani petrecuți la postul Acasă TV, prezentatoarea s-a mutat la Prima TV, unde acum prezintă „Focus din Inima României”. Aceasta a dezvăluit amănunte interesante din viața ei personală, cum ar fi, acela că numărul 13 are o semnificație deosebită pentru ea.

„În luna mai 2017 am primit cea mai frumoasă şi mai emoţionantă veste, aceea că voi deveni mamă. Atunci, foarte sigură pe ea, dr. Raluca Uzum mi-a spus că minunea va veni pe lume la 13 ianuarie 2018.

Când am auzit 13, am zis mai în glumă, mai în serios, că poate schimbăm data. Însă ceea ce a urmat poate părea pentru unii ceva întâmplător, pe mine m-a convins şi mai mult că nimic în viaţă nu e întâmplător, iar 13 e pentru noi cu mult noroc!

 Până atunci, nu-i dădeam atenţie sau mă feream de aceast număr”, spune prezentatoarea “Focus din Inima României” de la Prima TV, potrivit Click.

„Tot timpul îmi apare 13 în faţă”

Toate ecografiile care au urmat arătau că bebele vrea să vină pe 13 ianuarie.

„Orice întâlnire pe care o aveam era la ora 13, naşii de botez locuiesc într-un apartament cu numărul 13, la cumpărături ne aşezam ca un făcut la casa 13, tot ce era legat de numere avea obligatoriu şi 13, la una dintre maşinile familiei numărul de identificare se încheie cu 13, într-o parcare goală noi parcam pe locul 13 fără să ne dăm seama.

Advertisement

Abia după realizam. 13 ne urmărea la tot pasul şi era doar începutul”, mai spune Ioana.

„Am fost externaţi din spital la ora 13:00, în CNP-UL copilului apare de două ori 13, botezul la biserică a avut loc la ora 13, căci aşa ne-a programat preotul, iar la petrecerea de după am avut 13 mese.

Tot timpul îmi apare 13 în faţă, de la bonul de ordine primit, când mi-am schimbat paşaportul, măruntul pe care mi-l cere vânzătoarea la casă, până la lucruri care se întâmplă la ora 13, în zile de 13. Spre exemplu, într-o zi de 13, Andrei a tras primul loz în plic din viaţa lui şi a fost câştigător” , a mai adăugat vedeta.
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *