ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Clanul Pastramă. Nu-i vorba de un triunghi amoros, ci de un triunghi bătăios

Avatar

Publicat

pe

Este greu să urmărești ce mai face clanul Pastramă. Brigitte și Florin sunt tot timpul în conflict cu cineva. De data asta, nu-i vorba de un triunghi amoros, ci de un triunghi bătăios.

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au șocat în ultimele luni prin scandalurile și bătăile din care au făcut parte.

Clanul Pastramă. Nu-i vorba de un triunghi amoros

Brigitte Pastramă nu poate sta departe de certurile cu persoanele din jurul ei. În ultima perioadă, cearta dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a ajuns la amenințări, scrie evz.ro.

Brigitte Pastramă a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care și-a anunțat fanii că va merge la Poliție pentru a face o plângere pe numele Ralucăi Podea. Se pare că fosta iubită a afaceristului ar fi încercat să pună pe cineva să îi bată pe soții Pastramă. Pentru a-și susține afirmațiile, Brigitte Pastramă a postat și o conversație privată în care se confirmă cele menționate mai sus.

„Ceea ce vreau să vă anunț este că luni (n.r. 19 octombrie) voi merge la Poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am facut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr un lung șir de mesaje cu iz penal”, a anunțat Brigitte Pastramă pe pagina ei de Facebook.

Raluca Podea: „Nu îmi place scandalul acesta”

Raluca Podea a fost contactată telefonic de cei de la „Xtra Night Show”. Astfel, blondina i-a adresat cuvinte dure lui Brigitte. „Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a spus Raluca Podea.

Advertisement

Brigitte și Florin Pastramă, din scandal în scandal

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit cu aproape un an și jumătate în urmă, iar detaliile din relația lor sunt bine cunoscute pe rețelele de socializare și în media. De cele mai multe ori, cei doi „și-au spălat rufele în public” și au stârnit diferite reacții în mediul online. Brigitte a fost trântită la pământ de către soțul ei, toată întâmplarea fiind înregistrată într-un videoclip.

Discutând despre evoluția relației cu Florin Pastramă, vedeta a recunoscut că s-a avântat „cu capul înainte” și că probabil a luat unele decizii pripite: „Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu. N-am avut telefon, n-am avut informații, n-am avut nimic. Acum asta este!”, a spus Brigitte.

Chiar dacă Brigitte a realizat că a sărit peste mulți pași importanți în relația cu Florin Pastramă și acest lucru nu le-a adus nici un beneficiu, ea se bucură de experiența trăită alături de actualul ei soț.

„L-am cunoscut în proiectul Ferma și nu regret pentru că a fost un proiect care m-a ridicat, care m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii, a fost un nou început pentru mine”, a povestit Brigitte.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *