ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce PARLAMENTARI şi-au rotunjit AVERILE din jocuri de noroc

Câţiva deputaţi şi-au trecut în declaraţiile de avere completate recent şi veniturile obţinute din jocuri de noroc.

Avatar

Publicat

pe

Câţiva deputaţi şi-au trecut în declaraţiile de avere completate recent şi veniturile obţinute din jocuri de noroc.

Aleşii trebuie să specifice în declaraţiile de avere veniturile salariale obţinute în anul anterior şi, dacă este cazul, şi pe cele câştigate la jocuri de noroc. Un parlamentar care şi-a încercat norocul în acest domeniu este Gabor Kereskenyi. Se pare că pe placul acestuia nu a fost orice joc, ci, strict, pariurile sportive. Parlamentarul a reuşit să ghicească rezultatele mai multor partide, în urma cărora a obţinut, după cum a menţionat în declaraţia de avere, aproximativ 2.000 de lei de la diverse case de pariuri. De la începutul mandatului de deputat, acesta a fost singurul său câştig din jocurile de noroc.

Noroc la 6/49

Deputatul Mircea Dobre a trecut în declaraţia de avere pe care a completat-o recent şi un venit obţinut din jocuri de noroc. Este vorba despre un câştig în valoare de 18.867 de lei la Loto 6/49. Contactat telefonic de „ring”, deputatul ne-a spus, modest, că, de fapt, tatăl său este norocosul câştigător. „Eu fiind în Bucureşti, i-am ridicat premiul. M-a rugat să-i ridic premiul şi normal că dacă i l-am ridicat, trebuia să-l declar. Eu nu cred în chestiunea aceasta, nu joc. Tatăl meu a avut şanse”, ne-a explicat Mircea Dobre.

A câştigat la jocul „Camera Deputaţilor”

Se pare că şi deputatul Ioan Cupşa consideră că a câştigat la jocurile de noroc. Surprinzător, acesta a trecut în ultima sa declaraţie de avere, la rubrica „Venituri din premii şi jocuri de noroc”, chiar lefurile încasate ca deputat în 2013. Mai precis, Cupşa a obţinut de la Camera Deputaţilor salarii de 58.908 lei, trecute ca sume obţinute din „Premii şi jocuri de noroc”.

Funcţionari la fel de norocoşi

Norocul nu le surâde doar parlamentarilor, ci şi funcţionarilor publici. Acesta este cazul lui Nicolae Sava, consilier în cadrul unei unităţi din judeţul Argeş a Administraţiei Rezervelor de Stat. Anul trecut, bărbatul şi-a rotunjit veniturile cu 13.000 de lei din pariuri sportive. Câştigul obţinut reprezintă aproximativ jumătate din salariul pe care bărbatul l-a primit de la instituţie în 2013. Totodată, secretarul oraşului Ianca, din judeţul Brăila, Alexandru Sterian, a câştigat 13.800 de lei la Loto 6/49. Din nefericire, norocul nu le surâde tuturor în egală măsură. Un consilier din cadrul Ministerului Mediului a câştigat şi el, anul trecut, la jocuri de noroc. Mai exact, bărbatul a avut un bilet norocos la 6/49 care i-a adus doar 30 de lei.

5 numere câştigătoare la Loto 6/49 au adus premiul de peste 18.000 de lei în familia deputatului Dobre.

Advertisement

https://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/239813/2014/Ce-PARLAMENTARI-si-au-rotunjit-AVERILE-din-jocuri-de-noroc

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *