ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce au făcut copiii lui Alin Oprea, după aventura cântărețului. Decizia radicală pe care au luat-o

Copiii lui Alin Oprea l-au exclus pe acesta din familie după ce cântărețul a început o relație cu soția unui afacerist din Cluj.

Avatar

Publicat

pe

Copiii lui Alin Oprea l-au exclus pe acesta din familie după ce cântărețul a început o relație cu soția unui afacerist din Cluj. Copiii nu-l mai au la inimă, astfel că artistul nu a fost chemat să participe la zilele lor de naștere. Alin Oprea a dat cu piciorul unei cănicii de 22 de ani cu Larisa, motivul principal fiind o altă femeie care a intrat în viața artistului.

Cum au reacționat copiii lui Alin Oprea, după aventura cântărețului.

După ce Alin Oprea și Larisa s-au despărțit reacția copiilor lor, care sunt majori, nu a întârziat să apară. După ce acștia au aflat că Alin Oprea, fost membru al trupei Talisman, are o altă relație, familia artistului l-a îndepărtat, iar acum este privit cu ochi străini de către aceștia.
În familia fostului membru al trupei Talisman au avut loc două evenimente majore la care el nu a luat parte. Pe 1 și 2 august, cei doi copii ai lui Alin Oprea și-au sărbătorit zilele de naștere. Fiica lor a împlinit 18 ani, iar băiatul vârsta de 21 de ani. Reacția copiilor lui Alin Oprea după ce au aflat de ceea ce a făcut tatăl lor este una dură și cu siguranță îl va afecta tare pe artist.

Alin Oprea nu a participat la zilele de naștere ale copiilor săi

La așa petreceri ar fi fost normal ca toată familia să fie unită, însă de la petrecere a lipsit chiar capul familie, tatăl celor doi sărbătoriți. Și nu numai ei sunt supărați pe cântăreț, ci toți membrii familiei sunt supărați pe acesta, după ce au aflat că se iubește cu soția unui afacerist din Cluj.

Foarte supărați de ceea ce a făcut tatăl lor, cei doi copii l-ar fi exclus din familie, iar acum sunt de partea mamei lor. Presa a publicat o fotografie în care Alin Oprea apare în compania unei brunete, în stațiunea Mamaia. Poza ar fi fost făcută în luna iulie.

Alin Oprea a promis că va clarifica situația

Artistul nu a vrut să comenteze prea multe despre imaginile apărute, însă a promis că totul va fi lămurit, la timpul potrivit. ”Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a spus Alin Oprea.

Advertisement

Alin Oprea ar avea o relație de doi ani cu bruneta cu care a fost fotografiat în Mamaia. De curând, Alin Oprea a venit la televizor, unde povestea despre căsnicia minunată pe care o are, însă se pare că lucrurile nu erau chiar așa cum spunea el.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *