ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a spus Cristina Ich despre căsătoria cu Alex Pițurcă. Declarațiile care vor lua pe toată lumea prin surprindere

Cristina Ich a vorbit despre căsătoria cu Alex Pițurcă.

Avatar

Publicat

pe

Cristina Ich a vorbit despre căsătoria cu Alex Pițurcă. Aceasta a pus lucrurile cap la cap în mediul online și a explicat tuturor ceea ce crede ea despre legământul în cauză pe care îl așteaptă toată lumea. Ce a spus vedeta? Se mărită sau nu cu tatăl copilului său?

Cristina Ich, despre căsătoria cu Alex Pițurcă

Cristina Ich vorbește deseori cu prietenele sale din mediul online, loc în care și-a făcut o comunitate frumoasă. Proaspăta mămică le-a spus numeroaselor fete cum vede ea relația ideală și unde crede că se poate găsi echilibrul. Aceasta le-a spus fetelor că a înțeles deja de o bună bucată de vreme faptul că într-o relație ambii iubesc diferit, unul mai mult…altul mai puțin. Ei bine, micile secrete pe care le-a învățat au ajutat-o să ajungă la percepția pe care o are astăzi despre căsătorie.

Deși rânduiala de la bazele poporului nostru arată un alt fir al evenimentelor, Ich consideră că lucrurile trebuie să se întâmple altfel pentru ea. În acest context, în loc să se mărite și mai apoi să facă un copil, aceasta a decis să devină întâi de toate mămică, mai apoi să rămâna cu soțul ei în ceea ce numim concubinaj. Așadar, Ich a explicat în nenumărate story-uri faptul că mariajul nu reprezintă ceva puternic, așa că nu va apela niciodată la un astfel de legământ. Mai mult decât atât, Cristina a menționat că nu s-a văzut niciodată purtând rochia de mireasă.

Cristina Ich a vorbit despre căsătorie

„Eu cred în iubire”

„Plus că și „măritișul” ăsta…are rostul lui! La mine ori e când trebuie, ori niciodată! Te căsătorești…ca să ce? Că ai copil? Nu fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel „îți aparține”(deși noi nu aparținem nimănui). Nu vreau rahat în ochii lumii, să arăt că-s măritată. Prefer să stau așa toată viața! Eu cred în iubire, nu în angajamente!”
Cristina Ich

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *