ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Meghan Markle, criticată dur de o prietenă a prințului Charles. ”Treaba ei nu este să fie vedetă!”

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle a fost criticată dur, într-un interviu, de o actriță, prietenă a prințului Charles. ”Aventurile lui Meghan din Palat” – ”Treaba ei nu este să fie vedetă!”

Meghan Markle, criticată dur de o prietenă a prințului Charles

Ducii de Sussex formează unul dintre cele mai spumoase cupluri din lume, ochii find ațintiți asupra lor pe fiecare respirație. Dintre cei doi, Meghan este cea mai puțin agreată de oameni, dorind să trăiască, în pofida ”etichetei regale”, după bunul plac. Meghan este iubită și urâtă de către britanici în aceeași măsură, dat fiind că o văd ca pe o fostă actriță divorțată, o alegere nepotrivită pentru Prinț, dar una care a devenit fashion icon și incluencer, apărând drepturile femeilor.

Cu toate acestea, face ce face și după câteva vorbe bune, apare un interviu, cum este în acest caz, care răvășește din nou viața Ducilor. Mai exact, Meghan a fost atacată de actrița Stefanie Powers, care împărtășește pasiunea pentru polo călare cu prințul Charles. Powers a susținut că Ducesa de Sussex a încercat să transforme familia regală britanică în propria sa emisiune televizată despre ”Stilul de viață al bogaților faimoși”, un fel de ”Aventurile lui Meghan din Palat”.

”Treaba ei nu este să fie vedetă!”

Așadar, prietena Prințului Charles se declară total împotriva atitudinii pe care o are Meghan, explicând că ”vrea să fie o vedetă, ceea ce, din păcate, nu este ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi vedetă. Treaba ei este să fie soția lui Harry, nu de a schimba obiceiurile regale”. Stefanie Powers a mai spus că ”Marea Britanie este remarcabilă datorită familiei regale, iar atunci când un membru al acesteia se comportă greșit, totul o ia într-o direcție greșită”, notează DailyMail. 

Stefanie Powers

Powers este celebră pentru rolul său din comedia ”Hart to Hart”. Cât despre pasiunea pe care o împărtășește cu Prințul Charles, ea este unul dintre primii membri străini acceptați de Clubul de Poli Călare al Domeniului Regal din Berkshire, în Marea Britanie, din care face parte și Prințul de Wales.

Advertisement