ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a făcut Inna înainte de muzică. Puțini oameni știau acest detaliu

Dezvăluire neașteptată despre Inna! Puțini sunt cei ce știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a deveni cunoscută în toată lumea.

Avatar

Publicat

pe

Dezvăluire neașteptată despre Inna! Puțini sunt cei ce știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a deveni cunoscută în toată lumea. Ca și restul oamenilor, vedeta a fost nevoită să lucreze, însă, nu într-un domeniu foarte atractiv pentru ea.

Cu ce s-a ocupat Inna înainte de a deveni celebră

Inna (pe numele din buletin, Elena Alexandra Apostoleanu) este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de muzică ușoară, însă, doar apropiații știu cu ce s-a ocupat ea înainte de a deveni cunoscută. Frumoasa artistă din Constanța a povestit, recent, despre activitatea cu care s-a îndeletnicit după ce și-a finalizat studiile la Facultatea de Științe Politice.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde, n.r.)“, a mărturisit Inna, într-un interviu pentru unica.ro.

Întrebată ce și-ar fi dorit să facă dacă nu și-ar fi urmat visul legat de muzică, bruneta a dezvăluit că i-ar fi plăcut foarte mult să fie fotograf sau chiar make-up artist.
„Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate“, a mai spus ea.

Cântărața a fost la un pas de moarte

Recent, vedeta s-a confesat fanilor pe rețelele sociale, povestindu-le acestora despre un eveniment mai puțin plăcut din viața ei, când a fost chiar la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat când avea doar 4 ani, iar câțiva prieteni au împins-o, în joacă, într-o piscină. La acel moment artista nu știa să înoate, însă, ajunsă la fundul apei, s-a văzut nevoită să învețe pentru a se salva.

„La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu de ce mi s-a părut mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer“, a declarat frumoasa brunetă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *