ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce a ajuns să facă Niculina Stoican pentru a-și vinde muzica. Niciun alt artist nu s-a mai gândit la asta

Toată lumea îi cunoaște vocea și a putut s-o urmăreacă în diferitele emisiuni tematice difuzate pe la mai toate canalele de televiziune

Avatar

Publicat

pe

Toată lumea îi cunoaște vocea și a putut s-o urmăreacă în diferitele emisiuni tematice difuzate pe la mai toate canalele de televiziune. Este una din apreciatele soliste de muzică populară și are un număr mare de admiratori.

Ce a ajuns să facă Niculina Stoican pentru a-și vinde muzica

Niculina Stoican, că despre ea este vorba, în afară de muzica populară, care a și lansat-o defapt, de câțiva ani se ocupă și cu altceva, din care încearcă să-și rotunjească veniturile. Prin 2010 a depus un proiect pentru a beneficia de fonduri europene. Afacerea pe care și-a construit-o, în cele din urmă, cu acești bani, este o mică făbricuță de apă minerală, situată în satul ei natal, Prejna din județul Mehedinți. Beneficiind de acest business, artista a decis că-și poate promova materialele discografice, condiționând, într-un fel sau altul, achiziția de cd-uri cu achiziția de apă minerală. Promovarea este sub sloganul ”cumperi apa minerală și primești un CD cu melodiile mele”.

Niciun alt artist nu s-a mai gândit la asta

Ideea năstrușnică i-a venit înainte de sărbătorile de Paște, așa că a decis să pornească promoția ”Întreabă de promoția noastră când cumperi Linna! Cumperi Linna și primești 1-CD cu NicuLinna Stoican”, acesta fiind mesajul artistei pentru potențialii săi clienți.

Ce a ajuns să facă Niculina Stoican pentru a-și vinde muzica. Niciun alt artist nu s-a mai gândit la asta

Niculina Stoican este căsătorită de ani buni cu Vasile Stănescu, un om de afaceri prosper la un moent dat, dar care a avut de-a face cu legea. În urma unor ilegalități a făcut închisoare, dar, în cele din urmă a fost eliberat. Șocul în familia Niculinei Stoican a fost resimțit aspura, dar totul s- a sfârșit cu bine, odată cu eliberarea omului de afaceri, cu care are un băiat. Dacă promoția va avea succes sau nu, rămâne să ne spună chiar vedeta, cert este că deocamdată toate concertele la care ar fi trebuit să participe în perioada asta, nu se vor mai ține.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *