ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Este Ștefan Bănică Jr un bărbat agresiv? Ce a răspuns Lavinia Pârva

Avatar

Publicat

pe

Lavinia Pârva și Ștefan și-au consolidat povestea de iubire cu ajutorul micuțului Alexandru. Cei doi pare că sunt mai fericiți decât niciodată, dar cu toate astea fanii au nenumărate semne de întrebare. Bruneta a pus capăt tuturor zvonurilor odată pentru totdeauna. Este sau nu Ștefan Bănică Jr. un bărbat agresiv?

Este sau nu Ștefan Bănică Jr. un bărbat agresiv?

Decesul recent și brusc al Cristinei Țopescu a readus la viață evenimente greu de uitat. Fanii și-au amintit bătăile crunte pe care aceasta le primea de la Ștefan Bănică Jr. Deși nu multe din femeile cu care a fost au ieșit în prim-plan cu detalii despre episoadele de furie ale cântărețului, toată lumea știe că adevărul este acesta. Curios a fost faptul că nu s-a pus deloc problema despre agresivitate în relația cu Lavinia Pârva, consideră fanii.

Cunoscuta cântăreață a vorbit odată pentru totdeauna despre această situație delicată. Artista a fost întrebată ce ar face dacă ar primi o palmă de la soțul ei. Artista a precizat atunci că nu știe cum s-ar comporta dacă ar fi pusă în această situație, pentru că nu are o experiență atât de vastă, prima relație bazată pe seriozitate și maturitate fiind cea pe care o are cu Ștefan. „Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a mai adăugat Lavinia, pentru viva.ro. 

Este sau nu Ștefan Bănică Jr. un bărbat violent? Lavinia Pârva spune tot

Ce spune artistul despre rolul de tată?

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu”
Ștefan Bănică Jr

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *