ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluiri noi și șocante despre Prințesa Diana. Documentarul spune tot adevărul despre ea

Avatar

Publicat

pe

„Rara inteligență emoțională” a Prințesei Diana a fost ”dezgropată” prin apariția unor înregistrări video nemaivăzute. „Capacitatea extraordinară” a sa de a se conecta cu oamenii va fi afișată într-un nou documentar.

”Diana”, noul documentar despre Prințesa de Țara Galilor. Urmează noi imagini și dezvăluiri

Compania de producție Lightbox a pregătit noi imagini cu Prințesa Diana pentru pelicula lor denumită simplu, ”Diana”. Regizorii din spatele documentarului ”Whitney”, despre regretata „Whitney Houston”, le cer fanilor regali să scoată la lumină propriile înregistrări video făcute cu aceasta.

Simon Chinn, producătorul ”Diana” și cofondator al Lightbox, și Ed Perkins, regizorul, au declarat pentru Express.co.uk că „relația specială a Prințesei din Țara Galilor cu publicul” va fi o parte crucială a poveștii pe care vor să o înfățișeze. Cei doi au spus: „Folosind filmări simple, de casă, sperăm să putem picta un portret care să se simtă proaspăt, crud și nemediat”.

  • Documentarul va fi intitulat ”Diana” și a fost lansat în 2022.
  • Ajutorul acordat prin trimiteri de înregistrări video sunt încurajate indiferent de calitatea lor.
  • Fanii familiei regale a Marii Britanii și-au reaprins interesul față de Prințesa Diana.

Echipa proiectului va aduce în lumină filmări din momente-cheie din viața prințesei 

Chinn și Perkins caută imagini cu prințesa pe care fanii le-ar fi putut surprinde de-a lungul anilor, „oricât de scurte ar fi ele”. Ei au adăugat: „Uneori doar o privire poate transmite o emoție sau o idee care nu poate fi descrisă prin cuvinte. Ne interesează materialele de arhivă ale Dianei, suntem curioși să vedem orice filmare din momentele istorice cheie din viața sa, cum ar fi nunta cu Prințul de Țara Galilor în 1981 sau înmormântarea ei în 1997”. Chinn și Perkins au explicat cum abilitatea Dianei de a se conecta cu străinii a fost o calitate „care mai rar fusese observată înainte la o persoană publică”.

Ei au spus: „Am auzit nenumărate povești despre abilitatea extraordinară a Dianei de a se conecta și de a empatiza cu persoanele din jur. Modul în care ar înghenunchea pentru a vorbi cu un copil mic este doar un exemplu al modurilor în care interacționa cu străinii cu o inteligență emoțională care mai rar fusese făzută înainte la o persoană publică. A fost atât de popular farmecul ei, compasiunea și abilitatea de a se implica în sfera caritabilă și de a-i susține pe cei mai vulnerabili”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *