ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Angelina Jolie, poze nud. Actrița a vorbit despre rănile fizice pe care le are FOTO

Angelina Jolie a pozat nud și a oferit declarații impresionante despre rănile fizice, dar și despre lucrurile care au făcut-o să sufere de-a lungul timpului.

Avatar

Publicat

pe

Angelina Jolie a pozat nud și a oferit declarații impresionante despre rănile fizice, dar și despre lucrurile care au făcut-o să sufere de-a lungul timpului. Ce evenimente au schimbat-o total pe iubita actriță?

Angelina Jolie, poze nud

Angelina Jolie a fost protagonista unei sesiuni foto de excepția. Una dintre cele mai celebre actrițe din lume s-a lăsat fotografiată nud. Mai mult decât atât, punctul culminant a venit atunci când a oferit dezvăluiri impresionante despre rănile fizice și sufletești dobândite în ultimii ani. Pictorialul senzual este parte a numărului din decembrie a revistei „Harper’s Bazaar“. Unul din cele mai greu de dus evenimente din viața artistei au fost: divorțul de Brad Pitt, care nici acum nu s-a concluzionat, masectomia suferită, extirparea ovarelor și paralizia facială. Actrița a mărturit că a început să se simtă din nou bine cu ea, după multă vreme.

Angelina Jolie, poze nud Sursa Foto: „Harper’s Bazaar“

„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“
Angelina Jolie

Cui îi datorează vindecarea?

Jolie a explicat că meritul pentru îmbunătățirea sănătății sale fizice și psihice se datorează foarte mult celor șase copii ai săi: Maddox (18 ani), Pax (16 ani) şi Zahara (14 ani) – şi trei biologici – Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).

„Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latyură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine“
Angelina Jolie

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *