ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Căuta bomboane în poșeta bunicii, dar ce a găsit a ucis-o pe loc

Yanelly Zoller, o fetiță în vârstă de 4 ani din Florida, a sfârșit tragic, după ce a vrut să caute bomboane în geanta bunicii.

Avatar

Publicat

pe

Yanelly Zoller, o fetiță în vârstă de 4 ani din Florida, a sfârșit tragic, după ce a vrut să caute bomboane în geanta bunicii.

Fetița fusese lăsată de către părinți să petreacă câteva zile în casa bunicilor, Michael și Christie Zoller, și știind că bunica scoate mereu bomboane din poșetă, s-a furișat fără să o vadă nimeni ca să caute bomboane, dar ce a găsit i-a fost fatal.

Yanelly a găsit un pistol și, neștiind cum să procedeze cu acest obiect, a apăsat din greșeală trăgaciul și s-a împușcat singură mortal în piept.

Tatăl copilei, Shane Zoller, a povestit că era în drum spre casa bunicilor pentru a o duce pe fetiță la piscina locală atunci când a văzut mașinile de poliție în fața casei părinților lui. „Voia doar niște bomboane blestemate, atâta tot!”, a precizat bărbatul.

Fetița se ducea des la bunici pentru că tatăl ei are doar 22 de ani și era încă la școală atunci când s-a născut ea, iar în cazul în care părinții lui nu l-ar fi ajutat să o crească, Shane ar fi fost nevoit să abandoneze școala pentru că împărțea custodia lui Yanelly cu mama acesteia.

Autoritățile au declarat că în momentul producerii accidentului, ambii bunici se aflau în casă.

Advertisement

Medicul legist care a examinat trupul neînsuflețit al copilei a constatat că glonțul care i-a intrat lui Yanelly prin piept i-a perforat plămânii, aorta și i-a străpuns esofagul.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.