ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Polițist lovit violent de un șofer. Autorul este o beizadea

Un polițist de la Rutieră a fost lovit violent cu mașina de un șofer care parcase aiurea, apoi a demarat în trombă. Polițistul este la spital, iar șoferul este acasă.

Avatar

Publicat

pe

Un polițist de la Rutieră a fost lovit violent cu mașina de un șofer care parcase aiurea, apoi a demarat în trombă. Polițistul este la spital, iar șoferul este acasă.

Sindicatul Polițiștilor Europol susține că șoferul care a lovit un polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.

Polițist lovit violent de un șofer. Autorul a fost trimis acasă

Un șofer a parcat aiurea, iar când polițistul de la Rutieră a coborât din mașină ca să îl legitimize, acesta l-a lovit pe polițist și a plecat cu viteză de la fața locului.

”Ora 22:08. Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, a comunicat Sindicatul.

Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.

”Șoferul nu a «suportat» critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.  Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor”.

Advertisement

”Ora 23:43. Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nici o problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, scrie  Sindicatul Polițiștilor Europol.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *