ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Catalin Botezatu REVINE la “Burlacul”

Avatar

Publicat

pe

PROIECT. Creatorul de moda va aparea si in urmatorul sezon al emisiunii

Designerul le pregăteşte o nouă surpriză fanilor. După succesul înregistrat de emisiunea ”Burlacul”, boşii de la Antena 1 pregătesc deja un nou sezon. Majoritatea detaliilor sunt deja puse la punct, inclusiv revenirea lui Cătălin Botezatu, de data aceasta nu însă în postura de ”burlac”, ci în cea de prezentator şi coproducător.

Filmările pentru “Next Top Model” odată încheiate, creatorul de modă va continua colaborarea cu Antena 1. “Nu am timp de vacanţă pentru că, imediat ce termin, vom relua proiectul «Burlacul», unde voi apărea, de această dată, în dublă ipostază, atât de prezentator, cât şi de coproducător”, a declarat, pentru “ring”, Cătălin Botezatu.

Finala ”Next Top Model”, la Paris

Din câte se pare, filmările pentru emisiunea “Next Top Model” vor dura până la jumătatea lunii martie. Finalul va avea loc într-un cadru romantic, destinaţia aleasă fiind Parisul. “În ediţia de mâine vor fi prezentate imagini spectaculoase filmate în Egipt, acolo unde cu greu am obţinut acordul Ministerului Turismului. Episoadele vor continua cu alte locuri inedite, precum Laponia sau Dubai, şi vom încheia cu capitala Franţei”, ne-a mărturisit Botezatu.

Sara Mărginean, votată pentru eliminare

Advertisement

După ce săptămâna trecută a fost eliminată Diana, juriul nefiind mulţumit de atitudinea sa de la şedinţa foto realizată în abator de Dragobete, Botezatu va rămâne fără o altă concurentă. Dacă va ţine cont de voturile de pe site-ul emisiunii, Sara Mărginean ar trebui să plece din concurs.

Violeta nu a câştigat lupta cu Bianca

În toamna anului trecut, primul sezon al emisiunii “Burlacul” a înregistrat audienţe spectaculoase, motiv pentru care conducerea trustului Intact i-a propus o nouă colaborare. În cadrul primului sezon s-au luptat pentru inima designerului 22 de fete, doar una reuşind să-l cucerească şi să obţină sprijinul profesional al lui Cătălin Botezatu. Violeta Babliuc pare să nu fi câştigat însă lupta pentru inima lui Bote. Ea a pierdut în faţa Biancăi Drăguşanu, fosta iubită, căreia designerul i-a dăruit, zilele trecute, un autoturism de 100.000 de euro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *