ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bine ca nu-i in misiune! Doctore, unde ti-ai lasat masina? Raed Arafat a uitat unde si-a pus autoturismul si se plimba dezorientat minute bune prin parcare!

Raed Arafat e un tip extrem de ocupat, insa isi gaseste din cand in cand timp si pentru o iesire la mall.

Avatar

Publicat

pe

Raed Arafat e un tip extrem de ocupat, insa isi gaseste din cand in cand timp si pentru o iesire la mall. Insa, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta ar nevoie de ajutor la orientare, pentru ca pur si simplu a uitat unde si-a parcat masina.

Rare sunt situatiile in care Raed Arafat este vazut intr-o situatie obisnuita, atat de calma. A petrecut ceva timp in mall, citind diverse pe telefon si band o limonada cu multa gheata.

Raed Arafat a fost surprins de paparazzi apoi intr-un pet-shop, unde a privit acvariile cu pesti si a cerut si cateva informatii, insa a plecat cu mana goala. Urmatoarea oprire a fost insa cu succes. Pentru ca Arafat si-a cumparat o borseta neagra.

Partea interesanta insa urmeaza abia cand medicul de la ISU ajunge in parcare. Si asta pentru ca desi iese din mall sigur pe el, Raed Arfat devine dezorientat in momentul in care isi da seama ca masina sa nu este acolo unde se astepta.

Pur si simplu, doctorul ar avea nevoie sa sune la urgenta pentru ca este intr-o situatie fara iesire! Nu a fost cazul, pentru ca dupa cateva minute de cautari, parcarea nefiind prea mare, Arafat si-a gasit masina, culmea!, chiar acolo unde o parcase!

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *