ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Au mutat-o de la Meteo la o emisiune de top. Cine-i norocoasa

Viviana Sposub făcea parte din echipa „Vorbeşte lumea” de la PRO TV atunci când s-a înscris în competiția de la „Ferma”

Avatar

Publicat

pe

Viviana Sposub făcea parte din echipa „Vorbeşte lumea” de la PRO TV atunci când s-a înscris în competiția de la „Ferma”. Pe perioada concursului ea a lipsit din platourile de filmare pe care le împărțea cu Adela Popescu și Cove.


Povestea ei de la „Ferma” a ajuns și la un sfârșit, atunci când a fost eliminată din competiție. Dar, după toate acestea, Viviana nu a mai revenit la „Vorbeşte lumea”. De asemenea, ea nu a mai făcut declaraţii despre emisiune.


Cine este noua membră a echipei „Vorbeşte lumea”


Emisiunea „Vorbeşte lumea” a suferit numeroase schimbări în ultimele luni. Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. Așa că i-a lăsat locul, pentru o perioadă, unei frumoase cântărețe care era deja familiarizată cu „gospodăria”. Lora va prezenta emisiunea alături de Cove, până când Adela va reveni din concediul de mamă.


Însă, schimbările nu s-au oprit aici. Surpriza vine acum, când gazdele emisiuni au anunţat că au o nouă colegă. În trecut, Viviana Sposub era co-prezentatoare la „Vorbeşte lumea” și prezenta starea vremii. Dar acum o va face Francisca.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, a spus Cove în direct.


Kim Kardashian de România


Viviana Sposub a fost înlocuită cu o cântăreață căreia i s-a spus în repetate rânduri Kim Kardashian de România. Francisca este extrem de entuziasmată să facă parte din echipa „Vorbeşte lumea”.

Advertisement

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald.


Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a spus Francisca în prima emisiune „Vorbește lumea” în care a mai apărut ca invitată, fiindcă de azi intră în pâine, cum se zice.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *