ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, weekend tensionat. Au făcut noapte albă din cauza unui membru al familiei

Bucurie mare în familia lui Aurelian Temișan și multă emoție. Cățelușa lor Cora se rătăcise și au căutat-o o noapte întreagă. A găsit-o un medic și a avut grijă de patruped.

Avatar

Publicat

pe

Bucurie mare în familia lui Aurelian Temișan și multă emoție. Cățelușa lor Cora se rătăcise și au căutat-o o noapte întreagă. A găsit-o un medic și a avut grijă de patruped.


Aurelian Temișan (48 ani) și Monica Davidescu (48 ani) au apelat la fani pentru găsirea cățelușei Cora, rătăcită pe afară, vineri seara (26 februarie). Bichonul de doi ani și jumătate este ca și copilul familiei.


Bucurie în familia lui Aurelian Temișan


Aurelian Temișan a anunțat cu emoție că au găsit-o pe Cora, cățelușa familiei.


“Fericirea e atunci când totul e simplu și curat. N-a fost deloc ușoară noaptea asta, în care n-am dormit, căutând-o încontinuu pe Cora, împreună cu Maria, Cosmin și Monica și rugându-ne să o găsim sau să fie bine unde era.


Dar… lumea e mică, deși e multă. Doamna doctor oftalmolog, Adina Grigorescu, a găsit-o, a dus-o la cabinet veterinar, a verificat-o, a văzut și anunțul nostru și a sunat-o pe Monica.
Nu numai că se știau, dar copiii noștri sunt și la aceeași școală. Vreau să vă mulțumesc pentru eforturile voastre, a mobilizării cu distribuiri și a gândurilor bune, transmise.


Au avut finalizare fericită”, a postat și Temișan, încântat de faptul că s-a găsit cățelușa familiei.


Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt iubitori de animale și au avut acasă câini și pisici.
Fetița lor, Dora, a plâns neîncetat după cățelușă, iar acum plânge de bucurie. Uite ce poze a postat Aurelian Temișan! Cățelușa Cora este din nou acasă Cățelușa Cora s-a rătăcit Aurelian Temișan a anunțat cu emoție că au găsit-o pe Cora, cățelușa familiei

Advertisement


Aurelian Temișan și MOnica Davidescu au căutat toată noaptea


“Știu. Pare incredibil. Am pierdut această cățelușă minunată, copilul nostru. A ieșit în stradă pe lângă fetiță, seara, târziu, și într-un moment de neatenție a dispărut câteva minute mai târziu. Zona străzilor de sub Mitropolie, Distrigaz, parcul Carol, intersecția Budapesta, sectorul 4. Am căutat-o toată noaptea pe străzi. Am lipit afișe. Am întrebat persoanele întâlnite. Suntem în continuare pe străzi. Răspunde la numele Cora. Are doi ani și jumătate. Este sterilizată și microcipată. Are nevoie de tratament permanent la ochișori. Suntem devastați și va rugăm din tot sufletul, dacă o găsiți anunțați-ne. Oferim recompensă celui care a găsit-o și o ține să ne-o aducă înapoi. Mulțumim”, nota Monica Davidescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *