ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bill Gates, avertisment sumbru pentru omenire. Vor urma două mari dezastre

Bill Gates vine cu un avertisment neașteptat pentru toți oamenii de pe planetă.

Avatar

Publicat

pe

Bill Gates vine cu un avertisment neașteptat pentru toți oamenii de pe planetă. Acesta susține că urmează să avem parte de noi dezastre, dar mai mari decât s-ar fi gândit oricine. Despre ce e vorba?


Bill Gates, avertisment pentru populație


Bill Gates aduce câteva afirmații puternice pentru perioada următoare. Acesta susține că omenirea va cunoaște în curând noi dezastre. Declarațiile sale susțin că lucruri cu mult mai grave decât actuala pandemie vor face cunoștință cu oameni din toată lumea.


Amintim că fondatorul Mictrosoft a declarat în anul 2015 că nu suntem pregătiți de o pandemie, eveniment ce a lovit planeta la patru ani după. Gates a prezis că virusul o să se răspândească destul de repede: ”oamenii se vor simți suficient de bine în timp ce sunt infectați încât să urce într-un avion sau să meargă la o piață”.


De asemenea, în cadrul unui interviu a mai declarat că nimeni nu o să fie pregătit:
„Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, este probabil să fie un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război! Nu rachete, ci microbi!”, spunea Bill Gates la acea vreme.

“Bolile respiratorii sunt foarte înspăimântătoare, deoarece încă te poți plimba cu avionul, cu autobuzul, atunci când ești infectat. Spre deosebire de alte boli, cum ar fi Ebola, în care te afli deja pe un pat de spital în momentul în care încărcătura virală poate infecta alte persoane.
Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie” , a mai detaliat acesta despre criza sanitară pe care încă o traversăm.


„Ne-am putea crește pregătirea”

Advertisement


Totodată, revine cu ultime afirmații care aruncă totul în aer: „ne-am putea crește pregătirea, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți apropiat de ceea ce avem astăzi.”
„Bolile respiratorii sunt foarte înspăimântătoare, deoarece încă te poți plimba cu avionul, cu autobuzul, atunci când ești infectat. Spre deosebire de alte boli, cum ar fi Ebola, în care te afli deja pe un pat de spital în momentul în care încărcătura virală poate infecta alte persoane.
Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie. Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu asta este mult mai mare decât o epidemie cauzată în mod natural, precum cea actuală“
Bill Gates

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *