ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Beyonce de România. Zile întregi s-a chinuit să învețe să meargă pe tocuri ca superstarul american

Zile întregi s-a chinuit să învețe să meargă pe tocuri ca superstarul American.

Avatar

Publicat

pe

Show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se bucură de succes, iar concurenții sunt uluitori. Cine e Beyonce de România. Zile întregi s-a chinuit să învețe să meargă pe tocuri ca superstarul American.


La show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, concurenții intră în pielea unor artiști celebri. Au nevoie de mult machiaj șu multe ore de repetiții.


Beyonce de România.

Zile întregi s-a chinuit să învețe să meargă pe tocuri Tavi Clonda (41 de ani) a avut parte de o transformare uluitoare. El a adus-o pe scena show-ului ”Te cunosc de undeva” pe Beyonce, superstarul american.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest an a fost cea a lui Tavi Clonda, care în primele ediții a fost nevoit să facă travesti, să intre în pielea Elenei Gheorghe, a lui Beyonce, apoi Adam Lambert. De departe, cel mai greu rol a fost Beyonce.


Soția lui, Gabriela Cristea, a povestit cum a învățat Tavi Clonda să meargă pe tocuri


”Chiar dacă uneori e hilar, e foarte greu. De pildă, Tavi a stat câteva nopți să vadă interviuri cu Beyonce pentru a intra în personaj, căci ei trebuie să fie personaje pe toată durata filmărilor, nu doar în cele trei minute de prestație”, a povestit Gabriela Cristea.


Printre cele mai amuzante lucruri în pregătirea pentru emisiunea de la Antena 1 a fost pentru soțul Gabrielei Cristea, dar și pentru alți concurenți, să învețe să meargă pe tocuri. Soțul vedetei a exersat din plin acasă, în fața oglinzii.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *