ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bill Cosby, distrus de regimul de detenție. Ultima imagine cu actorul închis pentru viol e înspăimântătoare

Ultima fotografie realizată de gardienii închisorii în care își ispășește pedeapsa pentru viol arată că celebrul actor Bill Cosby s-a adaptat foarte greu regimului de detenție.

Avatar

Publicat

pe

Ultima fotografie realizată de gardienii închisorii în care își ispășește pedeapsa pentru viol arată că celebrul actor Bill Cosby s-a adaptat foarte greu regimului de detenție.


Aceste fotografii, numite „Mug Shot” sunt atașate la dosarul fiecărui deținut și sunt realizate anual sau chiar mai des, dacă deținuții își schimbă aspectul.


2020 nu a fost un an suportabil nici pentru cei din spatele gratiilor, titrează site-ul tabloid TMZ.com, prezentând în premieră o fotografie a actorului Bill Cosby, acuzat și închis pentru viol. Celebrul star a zâmbit la poză însă s-a uitat în jos, mimând resemnarea. Sub bărbie avea atârnată o mască de protecție din tifon.

Comediantul, în vârstă de 83 de ani, a fost imortalizat în această fotografie (nr. 1) pe 4 septembrie 2020, în pușcăria americană Phoenix din Pennsylvania. El ispășește o pedeapsă de 10 ani în spatele gratiilor, dar cu posibilitatea de a se elibera oricând după efectuarea a minim 3 ani din pedeapsă.

Bill Cosby a fost încarcerat în 2018 (nr. 2), pricipala acuzație fiind asaltul sexual asupra unei femei pe nume Andrea Constand, în 2004. Totodată, peste 50 de femei au depus plângeri împotriva actorului, portretizându-l ca un prădător sexual și un violator. Pe durata procesului de judecată și al detenției, Cosby a declarat că nu e necesar să aibă sentimente de regret vizavi de ce a făcut, titrează TMZ.com.


Mișcarea „Me Too” l-a trimis la pușcărie, pe 26 aprilie 2018


Un juriu din Pennsylvania l-a găsit vinovat pe cel ce fusese până atunci „îndrăgitul actor Bill Cosby” de toate acuzaţiile: drogare și molestare a unei femei.
Sentința este considerată o victorie decisivă pentru procurori într-unul din primele procese ale epocii #MeToo.

Advertisement


Cunoscut ca tatăl iubitor din emisiunea „The Cosby Show”, unul din cele mai îndrăgite seriale ale anilor ’80, Cosby a spus că toate întâlnirile au fost consensuale. Probele aduse în fața instanței au demonstrat contrariul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *