ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Biletele scumpe la ”zborul către nicăieri” s-au epuizat instant! Pe ce au dat pasagerii bani, din plictiseală

Compania aeriană Qantas a vândut ieri, în doar 10 minute, toate locurile pentru un „zbor către nicăieri”, ce va avea loc pe 10 octombrie.

Avatar

Publicat

pe

Biletele scumpe de avion la zborul către nicăieri s-au epuizat aproape pe loc. Compania aeriană Qantas a vândut ieri, în doar 10 minute, toate locurile pentru un „zbor către nicăieri”, ce va avea loc pe 10 octombrie.

Oamenii care au apucat să cumpere bilete vor survola principalele atracţii turistice ale Australiei și vor reveni pe aeroportul de unde au decolat.


Cum vrea o companie aeriană să se redreseze financiar, după ce a fost grav afectată de pandemie. Vinde bilete scumpe pentru zboruri către nicăieri ca pe pâinea caldă
O companie aeriană a găsit o soluție pentru a mai recupera din pierderile uriașe cauzate de restricțiile de călătorie impuse de pandemia de coronavirus. „Zborul către nicăieri” este modalitatea prin care compania încearcă să mai recupereze din pagubă, relatează agenţia EFE.


Astfel, un avion Boeing 787 Dreamliner va decola de la Sydney, va survola muntele de granit roşu Uluru, insulele Whitsundays şi Marea Barieră de Corali, urmând să aterizeze tot de unde a plecat, respectiv aeroportul din Sydney. Potrivit companiei aeriene Qantas, zborul către nicăieri va dura nu mai puțin de şapte ore.


Compania Qantas va face zboruri de agrement in Antarctica


Biletele au avut prețuri piperate


Biletele scoase la vânzare de Qantas au avut preţuri cuprinse între 572 şi 2.754 de dolari americani. Scumpele bilete s-au vândut în doar zece minute, acest zbor fiind „probabil cel mai rapid vândut în istoria companiei aeriene”, după cum a mărturisit un reprezentant al acesteia.
Văzând că vânzările, respectiv ideea, prinde bine la populație, compania Qantas a hotărât, de asemenea, să reia din luna noiembrie zborurile de agrement de 12 ore deasupra Antarcticii. Zborurile de agrement de deasupra Antarcticii vor fi efectuate de către compania Qantas tot cu avioane Boeing 787.

Advertisement


Compania Qantas a fost nevoită să facă restructurări. Mii de oameni au rămas fără loc de muncă


Din cauza restrângerii activităţii din cauza pandemiei, compania Qantas a anunţat în luna iunie reducerea a circa 6.000 de posturi în cadrul unui program de restructurare al companiei. De asemenea, alte 2.500 de posturi ar putea fi diminuate în urma externalizării serviciilor la sol ale companiei.


Tot în încercarea de a trece cu bine peste aceste timpuri grele, printre alte modalităţi de creştere a încasărilor, compania Qantas a scos la vânzare obiecte pe care în mod normal le făcea cadou pasagerilor de la clasa business.


Compania aeriană vinde atențiile pe care le dădea drept cadouri înainte de pandemie


Astfel, compania Qantas a reușit recordul absolut de a vinde 10.000 de seturi de pijamale în doar câteva ore. În plus, doritorii pot să cumpere, pentru doar 25 de dolari americani, pachetele de cadouri oferite pasagerilor de la clasa business.


Pachetele pe care Qantas le făcea cadou pasagerilor de la business class conţin cremă de mâini, pliculeţe de ceai, biscuiţi cu ciocolată şi alune, printre alte câteva cadouri.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *