ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

BAHMU E TERMINATĂ! Prigoană i-a descoperit ascunzătoarea

Avatar

Publicat

pe

Afaceristul Silviu Prigoană se află din nou la cuţite cu Adriana Bahmuţeanu… De această dată, realizatoarea TV s-a ascuns prin casă pentru a nu merge cu familia la cimitir, apoi a plecat singură la o cununie, de unde, susţine Prigoană, s-a întors noaptea pe patru cărări şi pusă pe harţă.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au încercat în zadar să pună capăt scandalului. Contactat de „ring”, Silviu Prigoană a dezvăluit cum au pornit discuţiile: „Sâmbătă dimineaţă, Adriana s-a ascuns de mine pe holurile casei. Prietenii din SUA aflaţi în vizită s-au speriat când au văzut-o: «Ce s-a întâmplat, Adriana?!»… «Ssst! Să n-audă Prigoană! Lasă-l să plece!» Am auzit… «Nu ţi-e ruşine, nesimţita dracului! Zi că nu vrei să mergi la cimitir şi mă duc eu cu copiii!» Şi m-am urcat în maşină şi am plecat cu copiii. După aceea a plecat şi ea”.

„La beţie face circ şi e violentă” Scandalul s-a declanşat în toiul nopţii, când Bahmu s-a întors acasă… „Plecată de sâmbătă, de la 11.00, a mai revenit duminică, la 4.00, beată moartă… Se ţinea de garduri, făcea circ şi poliţia mă întreabă pe mine: «De ce nu o luaţi în casă?». «Pentru că e în stare evidentă de ebrietate şi circul pe care îl face la poartă îl va face în casă, de faţă cu copiii»… Că e violentă la beţie… A fost la cununia unui văr al ei, la restaurant, de la 14.00 la 19.00, şi a prelungit paharele până la 4.00. Dracu’ ştie ce-o fi băut. Oricum, ceva nasol, că toată duminica a stat pitită într-o cameră, probabil că a borât la greu. Nu avea treabă cu nimeni. A stat închisă până azi (luni – n.r.) dimineaţă la 9.00, când a plecat valvârtej de acasă fără să salute”, ne-a declarat Silviu Prigoană.

„Este expertă în motivaţii de trei lulele”

Ce va face Prigoană?

Advertisement

„Îmi văd de creşterea şi educarea copiilor, aşa cum am făcut şi sâmbătă, când am fost cu copiii la cimitir, apoi la patinoar, le-am dat de mâncare, i-am îmbăiat şi i-am culcat. La 4.00 a venit mama lor iubitoare cu scandal. Nu ştiu ce e în creierul ei atrofiat. Mergem periodic la cimitir. Dacă nu voia să vină, motiva, că e expertă în motivaţii de trei lulele. Şi mă duceam eu cu copiii, cum m-am şi dus. Cei mici ştiu că pe frăţiorul lor l-a scăpat barza din cioc, s-a spart oul şi a devenit îngeraş, iar ei merg la mormânt să-şi pună dorinţe. Ce să le spun, că, de fapt, Adriana s-a dus cu un popă la spital, a deschis capacul incubatorului steril şi a viciat aerul, iar copilul a făcut infecţie respiratorie şi a murit?! Ei ştiu că Darius e îngeraşul care noaptea îi înveleşte cu aripioarele”.

„N-am avut relaţii sexuale cu Teo”

Sătul de cârcoteli după ce Teo Trandafir a mărturisit că e „un tip cuceritor”, Silviu Prigoană a răbufnit: „N-am avut relaţii sexuale cu Teo. Am fost un cerc de prieteni şi eu sunt mai sentimental de felul meu, când sunt prieten cu cineva, nu contează sexul, sunt prieten adevărat. N-am avut situaţii în care să ne fi apropiat la mai mult de 30 cm. Ne vizitam, discutam, mergeam la restaurant… Eram eu, Mircea Badea, Oreste, Teo, o gaşcă foarte mişto. Şi am rămas prieteni”.

Ieri, Bahmu l-a reclamat pe Prigoană la poliţie, amândoi urmând să fie audiaţi în aceste zile la secţie. Contactată de „ring”, Adriana Bahmuţeanu a refuzat să comenteze.

„Nu cred că Adriana are pe altcineva, deşi ea se plânge că o suspectez de asta. Nu e ea atât de deşteaptă încât să aibă o relaţie… Ca să ai o relaţie extraconjugală, trebuie să fii foarte deştept.”SILVIU PRIGOANĂ

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *