ZiarulRing

15-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alexandra Stan, AMENINŢATĂ de agresor să-şi retragă plângerea

Artista trăieşte în tensiune maximă! Desfigurată de loviturile iubitului agresiv, Alexandra Stan continuă să fie ameninţată pentru a renunţa la plângere, au dezvăluit, pentru „ring”, surse apropiate vedetei.

Avatar

Publicat

pe

Artista trăieşte în tensiune maximă! Desfigurată de loviturile iubitului agresiv, Alexandra Stan continuă să fie ameninţată pentru a renunţa la plângere, au dezvăluit, pentru „ring”, surse apropiate vedetei.

La doar 24 de ani, Alexandra Stan e pusă într-o situaţie fără precedent pentru ea… Conştientă că toată lumea se aşteaptă să-l dea pe mâna poliţiei pe managerul Marcel Prodan (34 ani), artista trebuie să-şi salveze nu doar reputaţia, ci şi pielea. Surse din anturajul artistei ne-au explicat de ce, la 24 de ore după izbucnirea scandalului, Alexandra a declarat că îşi iartă agresorul: „Continuă să fie ameninţată pentru a-şi retrage plângerea”.

Dosar penal pentru şantaj şi lovire

Chiar dacă a lovit-o sâmbătă, Alexandra Stan a depus de-abia marţi plângerea împotriva lui Marcel Prodan. Ea a descris cu lux de amănunte toate agresiunile la care a fost supusă şi a precizat că nu-şi doreşte să mai aibă nicio relaţie profesională cu managerul. Astfel, Parchetul din Constanţa i-a deschis lui Marcel Prodan un dosar penal pentru şantaj şi lovire. El e acuzat că ar fi vrut să o determine pe cântăreaţă să renunţe la banii care i se cuveneau din spectacole şi de faptul că a lovit-o sâmbătă. Prima reacţie a lui Marcel la tot scandalul a fost să-şi şteargă profilul de pe Facebook, unde fanii Alexandrei l-au jignit şi chiar l-au ameninţat.

Riscă să rămână fără hitul care a făcut-o celebră

O despărţire pe plan profesional dintre Alexandra Stan şi managerul Marcel Prodan pare inevitabilă în acest moment, mai ales că artista chiar a susţinut că n-ar mai putea lucra cu el pentru că i-a încălcat „drepturi ale omului”. Totuşi, acest lucru poate lăsa urmări grave asupra carierei artistei. Firma la care e asociat managerul Alexandrei, Maan Music Studio SRL, din Constanţa, a înregistrat, anul trecut, la Oficiul de Stat Pentru Mărci şi Invenţii (OSIM), marca „Mr. Saxobeat”. E vorba despre hitul lansat în 2010, care a făcut-o celebră pe Alexandra pe plan internaţional, ba chiar i-a adus discuri de aur şi de platină. Dacă va rezilia contractul cu Maan Music, Alexandra nu va mai avea dreptul să cânte respectiva melodie, al cărei videoclip a stâns până acum pe YouTube peste 191 de milioane de vizualizări.

20 de mii de euro încasau managerii artistei pentru un concert în străinătate, din care Alexandra Stan primea doar 20%, respectiv 4.000 de euro.

„Am fost la psiholog, urmează să merg la oftalmolog şi apoi să fac o tomografie. Merg până în pânzele albe să-mi fac dreptate, nu dau înapoi. Nu l-aş primi în salonul de spital să-şi ceară scuze, n-are rost.”, ALEXANDRA STAN (ProTV)

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *