ZiarulRing

23-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Alex Velea şi-a IMPLORAT în genunchi soţia să-l IERTE!

Va divorţa Alex Velea de Ana Maria din cauza Antoniei sau mulatra va accepta mereu că „dragostea se face-n minim doi”?

Avatar

Publicat

pe

Va divorţa Alex Velea de Ana Maria din cauza Antoniei sau mulatra va accepta mereu că „dragostea se face-n minim doi”? Apropiaţii artistului ne-au dezvăluit că Ana Maria l-a prins pe Alex înşelând-o, dar apoi l-a iertat.

Cu toate că îl însoţea peste tot, Ana Maria a avut parte din plin de infidelitatea lui Alex încă dinainte să-i devină soţie. Apropiaţii artistului ne-au povestit că, înainte cu puţin timp de a o cere în căsătorie, mulatra l-a prins cu altă femeie şi i-a dat pe loc papucii. Cum pe atunci succesul nu i se urcase atât de mult la cap, Alex Velea a făcut orice să revină în braţele iubitei.

I-a jurat că doar pe ea o iubeşte

Disperarea de a repara cu orice preţ lucrurile între el şi Ana Maria l-a împins pe Alex Velea la gesturi care astăzi par imposibile. Potrivit apropiaţilor, apelurile şi mesajele cântăreţului au fost ignorate de mulatră o perioadă, iar singura variantă a fost să-i apară în cale. Alex a luat un buchet uriaş de flori şi, când a văzut-o pe Ana, s-a aşezat în genunchi şi a implorat-o să-l ierte, jurându-i că doar pe ea o iubeşte. Dovadă că ea l-a crezut a fost nunta care a urmat.

A flirtat şi cu Ruby?

Acum un an, înaintea oricăror zvonuri că Alex Velea a pus ochii pe Antonia, artistul se afişa mai mereu cu Ruby. Foarte tandri pe scenă, dar şi în culise, ei îşi justificau ipostazele ca urmare a unei prietenii de 10 ani. Discret însă, ea se pregătea să „stingă lumina” în relaţia cu prietenul ei, despărţire ieşită la iveală luni de zile mai târziu. Locul lui Ruby a fost luat apoi de Antonia. Să fie dragoste la prima vedere sau tot o veche prietenie?

„Sunt posesiv, nu tiran… Pe Ana o las să facă tot ce vrea ea. Ne dorim doi bebeluşi bucălaţi şi creţi. Iubim copiii!” – ALEX VELEA

„Îmi place femeia cu tot ce reprezintă ea. Am avut mare, mare noroc cu fata asta de ciocolată, care îmi oferă toate condiţiile ca viaţa mea să fie ruptă dintr-un film.” – ALEX VELEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *