ZiarulRing

23-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DRAMATIC. Anca Pandrea NU ÎI POATE IERTA un singur lucru lui Iurie Darie!

Au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, având o relaţie ce a durat aproape 27 de ani. Când l-a pierdut pe Iurie Darie, pentru Anca Pandrea lumea s-a sfârşit. 

Avatar

Publicat

pe

Au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, având o relaţie ce a durat aproape 27 de ani. Când l-a pierdut pe Iurie Darie, pentru Anca Pandrea lumea s-a sfârşit. 
Toţi  au putut observa cu uşurinţă cum se priveau cei doi, cum se sărutau sau cum îşi vorbeau. Nu şi-au oficializat relaţia conform legilor ţării, dar au făcut, totuşi, o slujbă religioasă. În cazul lor, fericirea chiar n-avea nevoie de acte.


Atunci când fosta soţie a lui Iurie Darie, Consuela, s-a îmbolnăvit, pe patul de moarte a rugat-o pe buna ei prietenă Anca Pandrea să-i promită că va avea grijă de soţul ei. Iar Anca şi-a ţinut promisiunea. Ziua neagră de 9 noiembrie 2012  a fost singura dată când Iurie Darie nu şi-a ţinut o promisiune faţă de iubita lui, Anca. Marele actor a murit  la vârsta de 83 de ani, lăsând-o pe partenera lui singură. Vestea morţii lui Iurie Darie a îndoliat lumea teatrului şi a filmului românesc, însă este ştiut faptul că a survenit în urma unei îndelungi suferinţe.


La 8 luni de zile de la tragicul eveniment, Anca Pandrea încă suferă şi îi simte lipsa mult iubitului ei „Iura”, aşa cum obişnuia să îl alinte. Actriţa iese destul de rar în lume după ce  şi-a pierdut  soţul şi este în cea mai mare parte a timpului extrem de tristă. În prezent, aceasta este plecată din ţară, pentru o săptămână, la nunta unui apropiat al familiei, unde, spunea ea, nici nu se va pune problema de … distracţie: „Plec pentru o săptămână  din ţară, pentru a fi prezentă la o nuntă. Nici nu se pune problema de << distracţie plăcută >> fără mult iubitul meu, scump şi drag, Iura. Cum să mă simt când sunt încă atât de supărată pe el şi singurul lucru pe care nu i-l pot ierta  este faptul că a plecat singur din această lume, şi pe mine m-a lăsat aici?!”, a declarat Anca Pandrea în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *