ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

9 orașe din Europa cu cele mai ieftine locuințe. 3 localități se află în România

Avatar

Publicat

pe

Craiova, Sibiu și Oradea din România au ajuns pe lista celor mai ieftine orașe din Europa pentru a cumpăra o proprietate.

Localitățile cu cele mai scăzute prețuri la case au fost dezvăluite într-un sondaj, iar 3 dintre acestea se află în aceeași țară. Bitola, Macedonia de Nord, se află pe primul loc, urmată de Chișinău, Republica Moldova.

Dar o țară a luat-o înainte cu trei orașe prezentate pe listă, prin Money Transfer. Craiova, Sibiu și Oradea, toate din România, au ajuns pe lista celor mai ieftine orașe pentru a cumpăra o proprietate.

Oradea

Situată de ambele maluri ale râului Crișu Repede, Oradea se află la doar 8 mile de granița cu România. Localitatea și-a asigurat al 9-lea loc și este cunoscută ca un important centru economic și cultural. 

Orașul crește rapid în comparație cu altele din România. Au loc multe schimbări în infrastructura orașului, cum ar fi repararea clădirilor vechi și ridicarea altora noi. Un preț mediu pentru un apartament de 100 de metri pătrați costă în jur de 141.149 lire streline.

Advertisement

Craiova

Are o populație de puțin peste 183.000 de oameni, ceea ce îl face al 9-lea oraș ca mărime din țară. Infrastructura orașului este de top, iar investițiile continue alimentează creșterea și transformarea acestuia într-un loc mai bun.

Citește articolul integral aici.