ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

5 lucruri neștiute despre Iulia Vântur, de când a început relația cu Salman Khan

Frumoasa româncă Iulia Vântur a împlinit vârsta de 39 ani, pe 24 iulie 2019. De când a intrat în viața lui Salman Khan, numele Iuliei a fost asociat în permanență cu cel al actorului, Iulia fiind văzută adesea la întâlnirile familiei Khan.

Avatar

Publicat

pe


Frumoasa româncă Iulia Vântur a împlinit vârsta de 39 ani, pe 24 iulie 2019. De când a intrat în viața lui Salman Khan, numele Iuliei a fost asociat în permanență cu cel al actorului, Iulia fiind văzută adesea la întâlnirile familiei Khan.


5 lucruri pe care nu le știai despre Iulia Vântur și despre relația cu Salman Khan


1.Iulia și Salman s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru filmul Ek Tha Tiger. Frumoasa româncă, la cunoscut pe Salman Khan pentru prima dată în 2010, când filmau în Dublin pentru filmul ”Ek Tha Tiger”. De atunci legătura lor a devenit foarte puternică și acum își petrece tot mai mult timp cu familia actorulu

 1. Înaintează cu pași mici în industria filmului
  Iulia Vântur a fost văzută pentru prima dată pe marele ecran în 2014, când a apărut în numărul de dans ”Ummbakkum”, din filmul ”O Teri” în care au jucat Pulkit Samrat și Bilal Amrohi. Ea a încins atmosfera cu mișcările ei de dans, cu toate acestea este mai interesată de muzică decât de filme și intenționează să își continue cariera muzicală. Iulia a scos deja un single împreună cu renumitul regizor de muzică Himesh Reshammiya, intitulat ”Every night and day”.
 2. Iulia Vântur și-a început cariera la vârsta de 15 ani
  Iulia Vântur și-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani și de atunci nu a mai privit în urmă. A expolrat diverse căi ale industriei de divertisment. A fost model, prezentator de televiziune și prezentator de știri. Încă de când și-a pus bazele în India s-a ocupat de muzică și a devenit cântăreață, cel mai recent single al său fiind în colaborare cu celebrul Himesh Reshammiya.
  5 lucruri noi despre Iulia Vântur și relația acesteia cu Salman Khan.
 3. Iulia Vântur a luat chiar și lecții de hindi
  Românca Iulia Vântur, despre care se spune de ceva vreme că este iubita lui Salman Khan, a luat lecții de hindi pentru a-si îmbunătăți abilitățile de comunicare, ceea ce a ajutat-o și în debutul ca și cântăreață în aceeași limbă.
 4. Premiată pentru munca în televiziune
  Iulia are mai multe premii pentru munca în televiziune, munca ei în televiziune fiind foarte apreciată.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *