ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

3 ani de la moartea Denisei Manelista. Ce se întâmplă acum la mormântul ei. Toți au rămas uimiți

Cântăreața Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie 2017, la numai 27 de ani, din cauza unei boli care i-a măcinat ficatul.

Avatar

Publicat

pe

Cântăreața Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie 2017, la numai 27 de ani, din cauza unei boli care i-a măcinat ficatul. S-au scurs trei ani de la trecerea sa în neființă, iar familia a decis să îi schimbe complet locul de veci, care a luat foc la începutul anului. În plus, familia a hotărât să refacă și casa unde vedeta își dorea să se retragă după ce și-ar fi terminat cariera muzicală.


3 ani de la moartea Denisei Manelista. Schimbări la mormântul ei. Familia a luat noi decizii
Figură apreciată în lumea muzicii lăutărești, Denisa Răducu a murit la 27 de ani, artista fiind diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai periculos tip de cancer de ficat. Aceasta a fost la tratamente în străinătate și a mers la medici renumiți în România. După ce nu s-au mai putut face multe din punct de vedere medical, a optat pentru tratamente naturiste ale unui ”vraci”. Nimic nu a adus bine, dimpotrivă, situația a devenit din ce în ce mai grav.

Tânăra ajunsese să se simtă din ce în ce mai rău, drept pentru care medicii care o țineau sub observație deciseseră să nu o mai interneze decât pentru ședințele de hidratare și administrarea de calmante. Artista ajunsese să se hrănească doar cu ajutorul perfuziilor, slăbise îngrozitor și nu se mai putea deplasa de propriile picioare, ci dusă pe brațe cu persoane din familie sau ajutată de un cărucior. În ziua de 27, în jurul orei 04:00, o ambulanță a fost chemată la domiciliul cântăreței, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator.


Declarațiile surorii ei


La trei ani de la moartea sa, familia a hotărât să-i refacă locul de veci. Concret, au reamenajat crucea, fiind distrusă de flăcări, au mai pus două vitrine în față, unde sunt așezate icoane și fotografii, dar și mai multe jucării de pluș aduse de fani.
„Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, a declarat Adelina, sora cântăreței, pentru Wowbiz.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *